PRODAJE PLJUVAČKU, ŠTAPIĆE ZA UŠI I PRLJAVE STVARI, A ZARAĐUJE MNOGO PARA: Ljudima se POVRAĆA od ovog SMEĆA (VIDEO)
Rebeka, Foto: Printscreen TikTok/rebekkablue

Da li je ovo normalno?

PRODAJE PLJUVAČKU, ŠTAPIĆE ZA UŠI I PRLJAVE STVARI, A ZARAĐUJE MNOGO PARA: Ljudima se POVRAĆA od ovog SMEĆA (VIDEO)

"Moja najskuplja prodaja je bila kada sam prodala iskorišćenu spiralu"

Objavljeno:

Rebeka Blu iz Severne Karoline zarađuje novac od prodaje svojih ličnih predmeta za neverovatne sume novca i savetuje druge da slede njen primer. Bivša striptizeta počela je s prodajom svoje odeće, uključujući iskorišćen donji veš i čarape, no ubrzo je pronašla još unosnije predmete.

Kaže da sada zarađuje do 2000 dolara mesečno (1815 eura), nakon što je počela prodavati svoj asortiman za piling kože, pljuvačku, nokte na nogama...

"Moja najskuplja prodaja je bila kada sam prodala iskorišćenu spiralu", otkrila je Rebeka.

Preduzetnica takođe otkriva i da njena zarada varira između 500 i 2000 dolara (453 i 1815 evra) mesečno.

"To je sve zbog mog dugog popisa. Tu su donji veš, čarape, nokti na nogama, dlake na telu, slina, ušni vosak, pamučne vate, vreće za smeće, ulošci, pa čak i iskorišćene maske za lice. Ali, najčudnija stvar za koju su me pitali su toalet papir ili sažvakana hrana" , ispričala je Rebeka.Njena porodica i prijatelji je ne zapitkuju o njenom poslu.

"Moji prijatelji su velika podrška, a neki su čak uključili u posao iako je njihova reakcija prvo bila šokantna. Sve što prodajem je sigurno i uz pristanak" , govori ona.

Rebeka često deli videozapise o tome šta prodaje. U jednom nedavnom videu otkrila je da je prodala jedan set makazica za nokte za 300 dolara (272 eura), ali i da je kupac postavio vrlo precizne zahteve.

"Danas sam prodala odsečene nokte na nogama, a kupac je hteo isključivo da ih pomešamo sa prašinom iz lopatice za smeće pa ih pažljivo spajamo", objašnjava Rebeka.

Majke i snajke:

00:51

Kao i svake nedelje, majke i snajke su pripremale raznorazna jela

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.