MLADENCI NAPRAVILI SVADBU ZA MALO VIŠE OD 600 EVRA: Pokazali račun na mrežama, SVI SE KRSTE, kako su uspeli (VIDEO)
Venčanje, Foto: Profimedia

neverovatno

MLADENCI NAPRAVILI SVADBU ZA MALO VIŠE OD 600 EVRA: Pokazali račun na mrežama, SVI SE KRSTE, kako su uspeli (VIDEO)

Okvir budžeta je veoma važan kada je u pitanju planiranje venčanja

Objavljeno:

Kada je u pitanju organizacija vašeg velikog dana nijedan detalj ne sme biti zaboravljen. Kompleksan protokol na dan svadbe često zahteva više pomoći od one koju ste na početku planirali, ali i novca.

Tako smo u poslednje vreme svedoci toga da su ljudi spremni da izdvoje pravo malo bogatstvo kako bi ulepšalo venčanje. Ista sudbina zadesila je i goste, koji nakon svih poskupljenja, moraju da izdvoje velike svote novca.

Okvir budžeta je veoma važan kada je u pitanju planiranje venčanja. Mnogi u šali kažu da je budžet za venčanje sličan kao kada se gradi kuća. Međutim, postoji mnogo načina fenomenalne organizacije budžeta koji garantuju dobru uštedu.

Ukoliko se odlučite na ovaj svečani čin organizovanja venčanja on će vas koštati, minimalno oko 5000 evra. Ukoliko se odlučite za neke skuplje stavke troškovi mogu dostići cenu i do 10.000 evra.

Svadba za 635 evra?

Jedan par je postao viralan na društvenim mrežama, kada su objavili svoj račun za potrebe venčanja. Par je potrošio svega 695 $ (634.71 evra) na venčanje.

Par je odlučio da se oslobodi nepotrebnih troškova, kako bi uspeli da uštede novac za dom u kome će živeti. Oni su se odlučili na ne tako tipičan korak, koji im je uštedeo brdo novca i organizovali venčanje kod kuće, u svojoj dnevnoj sobi.

- Štedimo za novu kuću, volimo se i nemamo koga da impresioniramo - poručio je ovaj par.

Ovo je bio njihov spisak:

hrana 250$ stolice 40$ kosa 120$ šminka 80$ venčanica 160$ dekoracija 45$

Reakcije korisnika društvenih mreža učinili su ovaj brak viralnim. Svi su sa oduševljenjem prihvatili ovaj potez, a nisu izostali ni komplimenti na račun njihove skladnosti i mudrosti koju poseduju.

Bonus video:

00:27

Zavirite na građansko venčanje Bojane i Mirka

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.