SLIKALA SE U VENČANICI OD 300 DINARA I IZAZVALA NEVIĐENI HAOS: Svi gledaju samo U OVO (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

poručili joj

SLIKALA SE U VENČANICI OD 300 DINARA I IZAZVALA NEVIĐENI HAOS: Svi gledaju samo U OVO (FOTO, VIDEO)

Detalji poput prozirnog vela i jednostavnih belih sandala su dodatno upotpunili priču, a kako su fotografije nastale u divnom ambijentu čini se da pratioci nisu mogli da nađu nijednu jedinu zamerku

Objavljeno:

Venčanica Rejčel Koneli je odmah privukla pažnju njenih pratilaca, a svi ostali u blgom šoku kad je otkrila cenu iste

Naime, ona je prvu polovnu venčanicu platila svega 3 dolara ili 338 dinara. Haljina je izazvala opšte oduševljenje, a osim što su pratioci konstatovali da je izuzetno elegantna i svedena, dosta njih je uporedilo sa Megan Markl.

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se verili i nosila je na ceremoniji", napisala je u video snimku na kojem je pokazala kako je bila stilizovana.

Detalji poput prozirnog vela i jednostavnih belih sandala su dodatno upotpunili priču, a kako su fotografije nastale u divnom ambijentu čini se da pratioci nisu mogli da nađu nijednu jedinu zamerku.

@rachelandnate Reply to @lacuele I thrifted this silk dress right after we got engaged and still wore it for the ceremony ❤️ #weddingdress ♬ original sound - Liah_19 - Isa_

Ono što je posebno zanimljivo, odnosi se na podatak da Rejčel tog dana nije nosila samo jednu jeftinu venčanicu. Naime, ona je ponela i kratku belu haljinu koju je platila 564 dinara, a u video je napisala "Nikad ne znaš što ćeš naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja."

Kraća venčanica je bila posebno interesantana, zbog zanimljivih detalja poput čipkastog donjeg dela i dramatičnih puf rukava. Ispostavilo se da i ovaj izbor pun pogodak.

"Zaista zapanjujuće. Kao nešto iz časopisa", napisao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: "Volim minimalistički izgled, ali ovaj takođe deluje veoma skupo." "Neverovatano, stvarno kako ste to uspeli ali obe haljine su tako jedinstvene i lepe!" komentarisali su i drugi, a bilo je i onih koji su pomislili da neodoljivo podseća na vojvotkinju od Saseksa.

Jedna osoba je čak prokomentarisala da je naletela na fotografiju i da je na prvi pogled da je zaista reč o Megan Markl, dok su ostali primetili sličnost.

Kako vam se dopada njen izbor venčanica?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.