VERENIK JU JE OSTAVIO DAN PRED SVADBU: Nećete moći da DOĐETE SEBI kada vidite kako mu se OSVETILA, HIT (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/laciiiegeesrna

pametno

VERENIK JU JE OSTAVIO DAN PRED SVADBU: Nećete moći da DOĐETE SEBI kada vidite kako mu se OSVETILA, HIT (VIDEO)

Ova devojka je na društvenoj mreži "TikTok" objavila video-snimak u kom je ispričala svoju ljubavnu priču koja nije imala srećan kraj

Objavljeno: 21:27h

Verujemo da nijedna osoba dan pred svoju svadbu ne razmišlja o tome kako se ona neće dogoditi, jer, šta može da pođe za zlu za tako kratak vremenski period? Međutim, da nikada ne znamo šta nam donosi nov dan dokazuje i priča Lejsi Guč koju je verenik ostavio dan pred njihovo venčanje.

Ova devojka je na društvenoj mreži "TikTok" objavila video-snimak u kom je ispričala svoju ljubavnu priču koja nije imala srećan kraj.

Njen video je postao viralan, te danas broji više od 275.000 pregleda.

@laciiiegeesrna And that’s on being left the day before your wedding.. #fyp #foryoupage ♬ Shout Out to My Ex - Mini Pop Kids

- Bili smo pet godina u vezi, a on je dan pred venčanje zaključio da me više ne voli, da ipak ne želi brak sa mnom - započela je ona.

Lejsi priznaje da joj se u tom trenutku srušio ceo svet, ali da mu je sada veoma zahvalna.

- Sada mi je bolje i lepše nego što mi je ikad bilo s njim. Kada sam došla sebi posle kraha naša veze, shvatila sam da nam je medeni mesec, koji su nam uplatili njegovi roditelji, nije propao, pa sam povela svoju mamu i zajedno smo uživale - priča Lejsi.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prema njenim rečima, posle putovanja je prodala burmu i verenički prsten, te je i s tim para odlučila da putuje.

- Lagao me je i za vrednost prstenja, ali nema veze, važno je da su poslužili. Mi smo takođe kupili i kuću u kojoj je trebalo da živimo, pa sam odmah tražila da njega da je prodamo, a s tim novcem sam ugradila grudi - kaže Lejsi s osmehom na licu.

Ova devojka otkriva da je pronašla novog parnera s kojim je veoma srećna i koji joj je pomogao da prošlost ostavi iza sebe.

- On me tretira kao kraljicu. Ovim putem se zahvaljujem bivšem, jer sam iz ove situacije izašla kao pobednik - zaključuje Lejsi, a prenosi "Mirror".

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.