OBDARENA PLAVUŠA NA MREŽAMA DOŽIVLJAVA LINČ ZBOG SVOJIH GRUDI: Kada se UTEGLA u OVO, pucalo je na SVE STRANE (FOTO)
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/charlotte_rachelxo

opala

OBDARENA PLAVUŠA NA MREŽAMA DOŽIVLJAVA LINČ ZBOG SVOJIH GRUDI: Kada se UTEGLA u OVO, pucalo je na SVE STRANE (FOTO)

Tek 2018. godine upoznala sam supruga i u međuvremenu rodila dvoje dece - započinje priču ta mama

Objavljeno:

Žene sa oblinama ili vole svoje telo onakvo kakvo jeste ili su na neprestanim dijetama. Ove iz prve kategorije ponekad znaju da odu i u krajnost, pa da se neprestano hvale svim svojim što im je priroda dala, a što se upravo dogodilo jednoj mami dvojice mališana iz Britanije, Šarlot Rejčel (39) iz Norfolka. Ona, naime, obožava svoje “plus sajz” telo i priznaje da je oduvek bila krupna i najveća u razredu, zbog čega su je zgodne devojke maltretirale.

- Oduvek sam bila debeljuca, ali ni izbliza nisam imala samopouzdanje kao danas. U školi su me vređali i bila sam nezadovoljna. Tek 2018. godine upoznala sam supruga i u međuvremenu rodila dvoje dece - započinje priču ta mama, a prenosi San.

@charlotte_rachelxo How i feel when people constantly judge me on my weight & job #GenshinImpact32 #fypシ #fyp #viral ♬ original sound - ????????

Kako je navela, uglavnom je nosila veličinu 3XL, ali je posle porođaja prešla isključivo na butike za punije dame. U roku od 2 godine dobila je dvoje dece, a svoje telo je, otkrila je u medijima, zavolela u peridu posle rođenja prvog deteta.

- Bila sam veoma krupna, ali imala sam beskonačnu ljubav supruga i deteta i to me je motivisalo da januara 2021. godine počnem da postavljam svoje snimke na TikToku. U početku nisam imala mnogo pratilaca, ali to se iz dana u dan menjalo. Zbog načina oblačenja i isticanja atributa dobila sam pola miliona fanova, a pojedini snimci broje milionsku gledanost - objašnjava Šarlot.

Ova žena smatra da je za sve zaslužna njena starija sestra koja drži modnu agenciju. Ona ju je od malih nogu naučila veštinama šminkanja i doterivanja.

- Ujutru kada ustanem pored dvoje male dece, pogledala bih se u ogledalo i zapanjila. Kosa bi mi bila neuredna, pidžama isflekana od njihove hrane, a ja kao da me je kamion pregazio. Ipak, u roku od svega sat vremena šminkom i garderobom bih se transformisala. Osuđuju me što se za dnevnu sobu oblačim kao za modnu pistu, ali to je isključivo njihov problem. Smatram da imam divno telo i ne libim se da poručim ženama da ne budu nezadovoljne samo zato što su krupnije. Ja recimo obožavam i svoje strije - istakla je Rejčelova.

Ona navodi da kako joj je popularnost rasla, rasli su i negativni komentari. Za njih, međutim, uopšte ne mari.

- Žene me uglavnom podržavaju. Dnevno dobijem bar desetak pitanja u vezi sa šminkom ili savetima za način odevanja. Naravno, pojedini "trolovi" mi kažu da sam "debela ljigavica" i "tempirana bomba za gojaznost", ali ja se samo se nasmejem na to i nastavim dalje - odgovara ta mlada žena koja je nastavila da puni TikTok nalog svojim provokativnim izdanjima.

@charlotte_rachelxo

Losing my mind on the daily ?

♬ original sound - Sterre

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.