HIRURG SLIKAO KAKO SMRT "ČEKA PACIJENTKINJU", PRIZOR JE SABLASAN: Šok SNIMAK
Foto: Prinstcreen/Tiktok

jezivo

HIRURG SLIKAO KAKO SMRT "ČEKA PACIJENTKINJU", PRIZOR JE SABLASAN: Šok SNIMAK

Inače, popularni prikaz smrti prvi put se pojavio u 14. veku u Engleskoj, dok je ima Grim Reaper nastalo 1847. godine

Objavljeno:

Meksički specijalista za gastrointestinalnu hirurgiju i naprednu i minimalno invazivnu laparoskopiju iz Montereja Horhe Kavače, objavio je u petak na svom profilu na TikTok-u fotografiju koja je prestravila veliki broj korisnika.

Nastala je u operacionoj sali u Hermosilu, dobio ju je od kolege, a prikazuje figuru koja neodoljivo podseća na Kosača smrti (Grim Reaper). Drugim rečima, iz videa se čini baš kao da je sama smrt čekala na vratima uverena da će otići na onaj svet u društvu sa tek operisanom pacijentkinjom.

Srećom, to se nije ostvarilo, a Kavače je u narednom videu potvrdio da je njena operacija protekla bez komplikacija i da se žena od zahvata odlično oporavlja. Svi u komentarima su odahnuli, naravno među njima i oni daleko manje uvereni da smrt u obliku figure sa kosom i kapuljačom postoji.

Inače, popularni prikaz smrti prvi put se pojavio u 14. veku u Engleskoj, dok je ima Grim Reaper nastalo 1847. godine.

– Ja sam medicinska sestra i videla sam mnoge pacijente kako ispred mene umiru. I stvarno se uvek u prostoriji oseti kada dolazi smrt, to je osećaj koji je izuzetno teško objasniti, ali je stvaran – napisala je u komentarima jedna žena.

Što se same fotografije tiče, moguće je da je figura, koja se iskrivljeno vidi kroz teglu, bila samo crnokosa žena okrenuta leđima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.