OVO JE JEDINA SRPSKA PRINCEZA, KADA VIDITE KAKO POZIRA, SRUŠIĆETE SE: Njegova je UNUKA I ČISTA PROVOKACIJA (FOTO)
Foto: Printscreen

jeste li znali?

OVO JE JEDINA SRPSKA PRINCEZA, KADA VIDITE KAKO POZIRA, SRUŠIĆETE SE: Njegova je UNUKA I ČISTA PROVOKACIJA (FOTO)

U aprilu, Indija je sve prisutne oduševila cvetnom haljinom kada se pojavila u Los Anđelesu na svečanoj večeri povodom dodele nagrada „Šampioni za decu“. Ona je tom prilikom zasenila zvanice bež haljinom kratkih rukava sa motivima cveća. Uz nju je nosila crne, elegante sandale sa štiklom

Objavljeno:

Indija Oksenberg, ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, u poslednje vreme veoma je aktivna na Instagramu, a njene odevne kombinacije odišu elegancijom.

Indija, koja je inače glumica, na Instagramu često deli fotografije iz svog života, a mi smo primetili njene autfite, za koje mnogi kažu da su bolji od onih koje nose Kejt Midlton ili Megan Markl.

U junu ove godine, glumica je viđena na ulicama Njujorka sa majkom, prvi put nakon izricanje presude vođi kulta NXIVM Kitu Ranijeriju, čija je bila članica. Indiju su paparaci fotografisali u lepršavoj prljavo roze haljini, dugih rukava sa bež šarama. Ovu haljinu je iskombinovala sa bež sandalama i belom Prada torbicom.

U aprilu, Indija je sve prisutne oduševila cvetnom haljinom kada se pojavila u Los Anđelesu na svečanoj večeri povodom dodele nagrada „Šampioni za decu“. Ona je tom prilikom zasenila zvanice bež haljinom kratkih rukava sa motivima cveća. Uz nju je nosila crne, elegante sandale sa štiklom.

Još jedna kreacija koja nam je zapala za oko i dokazala da Indija ima besprekoran stil jeste crvena dugačka haljina sa karnerima. Dubok dekolte i šlic po sredini, nimalo nisu delovali vulgarno na glumici, naprotiv bila je veoma elegantna.

Inače, Indija je bila deo zloglasne sekte "NXIVM", a svoje iskustvo podelila je kroz dokumentarac "Seduced: Inside the NXIVM Cult“ koji je šokirao javnost.

U januaru 2015. godine se Alison Mak, glumica iz serije "Smallville“, obratila Indiji i pozvala je da se pridruži tajnom kultu, koji je opisala kao sestrinstvo.

Indija je tada živela sa Alison u AlbanijI, gde je i bilo sedište grupe, a morala je da joj kuva i čisti i potpuno joj se povinuje. Na kraju se izgladnjivala, jer joj je rečeno da dnevno ne sme da unosi više od 500 kalorija.

Tada je imala samo 19 godina i već su polako krenuli beskrajni časovi zvani "nastavni plan i program“, a koji su podrazumevali nedostatak sna i toliko malo hrane da je izgubila sposobnost kritičkog i nezavisnog razmišljanja.

Ono što nije shvatala jeste da je dovedena da postane robinja vođe "NXIVM-a", Kita Ranijerija koji ju je redovno seksualno iskorišćavao.

Njena majka je 2017. godine u želji da pomogne ćerki, izašla u javnost i tada je razotkrila Kita Ranijerija i njegov kult. Ona je svim silama uspela da prikupi silnu dokumentaciju, te se sledeće godine sastala sa tužiocima, što je pomoglo u istrazi protiv njega i dovelo do njegovog hapšenja u martu 2018. Proglašen je krivim, kasnije te godine je osuđen na doživotnu kaznu.

Inače, mračan period je sada iza nje i ona uživa u životu punim plućima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.