GLUMAC OPISAO SE*S SA DŽENIFER LOPEZ! "Sakrio sam ga u bokserice, a onda sam krenuo ka GRUDIMA" (VIDEO)
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen

AU

GLUMAC OPISAO SE*S SA DŽENIFER LOPEZ! "Sakrio sam ga u bokserice, a onda sam krenuo ka GRUDIMA" (VIDEO)

Rajan Guzman otkrio je sočne detalje - kako je izgledalo snimanje vrelih scena sa Dženifer Lopez.

Objavljeno: 14:57h

Film "Dečko iz komšiluka" osvojio je milione ljudi širom sveta, i to pre sedam godina. Glavni akteri ovog ostvarenja bili su Dženifer Lopez i Rajan Guzman, a glumački par odigrao je nekoliko provokativnih scena.

Da nimalo nije lako izvesti vrele scene sa jednom od najzgodnijih glumica, dokazuju detalji koje je otkrio Rajan. Ako se sećate, Džej Lo u filmu igra učiteljicu Kler Piterson, na koju je tinejdžer iz komšiluka "bacio oko". Upustili su se u avanturu zbog koje je Kler brzo zažalila.

Kada je shvatila da je on zapravo sin njenog prijatelja, usledila je prava drama, ali dečko iz komšiluka nije želeo da prihvati odbijanje. Postao je opsednut učiteljicom, a Rajan i Dženifer imali su zadatak da snime intimne scene.

Glumac je otkrio kako je to izgledalo, prisećajući se svih detalja!

"Obezbeđenje je doslovno bilo svuda oko nas. Dženifer je na sebi imala neki određeni materijal zbog kojeg je na kameri izgledalo kao da je diram po intimnim delovima, a nisam. Sve je bilo strogo profesionalno", rekao je glumac.

"Čak i kada sam joj dodirivao grudi, ruka je morala da bude postavljena tačno tako da niko nije mogao da vidi obezbeđenje u pozadini. Gledali su u nas sa svih strana. Zbog toga sam morao da joj kažem da sam malo nervozan", rekao je glumac.

Guzman je navodno dobio i "kravatu" za svoj polni organ, kako tokom snimanja slučajno nešto ne bi pošlo van protokola.

Pogledajte jednu od njihovih zajedničkih scena:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.