ZAVRŠILA U WC-U, A ONDA JOJ SE DESILA JEZIVA STVAR: Zanemela je kada je OVO počelo da IZLAZI IZ NJE
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/jessdavis78

auuu

ZAVRŠILA U WC-U, A ONDA JOJ SE DESILA JEZIVA STVAR: Zanemela je kada je OVO počelo da IZLAZI IZ NJE

Ona se, inače, ubrzo prebacila na višu školu koja je u blizini njene porodične kuće kako bi mogla da nastavi sa učenjem uz bebu

Objavljeno: 09:57h

Džes Dejvis (20) je Engleskinja čija životna priča podseća na dobar scenario latino-sapunica. Ona je studentkinja druge godine istorije i politike univerziteta u Sautemptonu, koja ne samo što nije znala da je trudna, već nije shvatila ni da se porađa.

Naime, kako je sama otkrila lokalnim medijima, njena neobična priča je svoj rasplet dobila jedne noći kada se kao i mnogo puta dotad spremala za noćni izlazak s društvom, ne sluteći šta će joj se dogoditi.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Moje menstruacije su uvek bile neredovne, tako da nisam primetila njihov izostanak. Nisam imala nikakve druge simptome, samo sam ponekad osećala mučninu, ali ni to nije neobičnije od problema koje sam imala s vremena na vreme s pojedinom hranom. Takođe, u to vreme sam sam počela da pijem jedan novi lek, pa sam pretpostavila da to mogu da budu propratne reakcije - otkrila je Džes za Independet, ostavši pri tvrdnjama da čitavu trudnoću nije ni sanjala da je u drugom stanju.

- Tog 11. juna ove godine, jaki bolovi u stomaku su me probudili. Otišla sam do apoteke da kupim termafor. Pošto mi je kasnila menstruacija očekivala sam je i mislila sam da me zbog toga boli stomak. Trebalo je tog dana da imam rođendansku zabavu, ali bolovi su postajali sve jači. Uprkos tome ja sam bila spremna da odem na proslavu i lagano sam počela s pripremama - ispričala je mlada žena.

Odjednom je, kako je istakla, osetila potrebu da ode u toalet.

- Ni u jednom jedinom trenutku nisam pomišljala da se porađam. Samo sam osetila veliku potrebu da guram! U jednom trenu sam čula neko plakanje, ali nisam znala šta je to! Ubrzo sam shvatila da je u pitanju beba, i to moja beba koju sam upravo rodila. Iskustvo je bilo nadrealno - dodala je Džes.

U vidnom stanju šoka pozvala je najbolju drugaricu i pokušala da joj objasni celu situaciju.

- Pozvala sam prijateljicu Liv Fredi King. Kada je čula, pomislila je da je zezam i da samo pokušavam da se izvučem iz noćnog provoda. Zato sam joj slikala bebu i poslala joj. Kada je videla, bila je šokirana isto kao i ja i rekla mi da odmah zovem hitnu pomoć - istakla je mlada Dejvisova.

Ona je sa bebom ubrzo primljena u bolnicu, gde je utvrđeno da novorođenče ima 2,4 kg i da mora u inkubator.

- U pitanju je dečak, koji je nazvan Fredi Oliver Dejvis, po mom srednjem imenu. Iako je tako dramatično rođen, i beba i Džes su bili dobro. Lekari veruju da je ona bila u 35. nedelji trudnoće. Pozvala sam njenu mamu i pitala je da li sedi, a potom sam joj saopštila da je postala baka - otkrila je Džesina drugarica Liv, što je ubrzo potvrdila i novopečena mama.

- Moja mama je najbolja osoba na svetu, toliko je ovo sve podržala i uvek je jedva čekala da bude baka. To što sam postala mama je ogromna životna promena, ali je sve prirodno. Fredi je izuzetno mirna i tiha beba - rekla je Džes.

Ona se, inače, ubrzo prebacila na višu školu koja je u blizini njene porodične kuće kako bi mogla da nastavi sa učenjem uz bebu.

- Ljubav koju gajim prema Frediju je teško objasniti, ali je neverovatna. Stalno razmišljam o njemu. Biću bliže kući što olakšava brigu o detetu. Radujem se što ću ga gledati kako raste i biti uvek tu za njega kako bih pratila svaki njegov korak - istakla je Dejvisova koja je medijima nije želela da ispriča više o ocu svog mališana.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.