RADI VRELU STVAR POD TUŠEM I NE MARI ZA BOGA: Zbog toga što FATALNA MAJKA čini ujutru NEĆE VAM BITI POTREBNA KAFA
Foto: Printscreen Instagram/worldshottestgrandma

UH

RADI VRELU STVAR POD TUŠEM I NE MARI ZA BOGA: Zbog toga što FATALNA MAJKA čini ujutru NEĆE VAM BITI POTREBNA KAFA

Teško da do sada niste čuli za Đinu Stjuart - "najseksi baku na svetu", s obzirom da je Internet prepun tekstova i fotografije ove plavokose dame. Ona je u septembru proslavila 52. rođendan, premda bi joj malo ko dao toliko pri pogledu na njeno izvajano telo i mladoliko lice

Objavljeno: 09:28h

Đina se proslavila sjajnim izgledom i provokativnim fotografijama na kojima je uglavnom pozira golišava ili u bezobraznim izdanjima. Ona tvrdi da se podvrgla samo jednom estetskom zahvatu do sada - povećanju grudi, a da se za sve ostalo na njoj pobrinula majka priroda.

Ipak, pre nekoliko meseci je fatalna plavuša otkrila da praktikuje tretman krioterapijom kako bi sačuvala lepu i zategnutu kožu, a ova metoda podrazumeva zamrzavanje tela na temperaturama nižim od 110 stepeni!

"Za te tri minute tretmana, bukvalno se smrznem, ali znam da vredi", istakla je ova Australijanka.

Ovu terapiju slavne zvezde obožavaju, a reč je o tretmanu koji služi za lečenje povreda, oporavak mišića i oživljavanje kože, a izvodi se izlaganjem celog ili određenog dela tela vodenoj pari na tri minuta.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/ginastewarthealth

Đina je priznala da i fizička aktivnost doprinosi tome što dobro izgleda, ali pozitivne misli i izbalansirana ishrana.

- Živim blizu plaže i volim bosa da šetam uz more svaki dan. Napravim 10.000 koraka dnevno, a to mi pomaže da održim dobro raspoloženje. Uz to pijem i puno vode i unosim u sebe antioksidanse. Borovnice su moje omiljeno voće. Iz ishrane sam izbacila sav gluten i mnogo se bolje osećam kada jedem više malih obroka sa zdravim namirnicama. Istina je da smo ono što jedemo, osećamo i mislimo. Sve to nas hrani na različite načine svakoga dana - otkrila je i dodala da je ključ eliminacija stresa.

Majka četvoro dece, baka i model iz Australije, otkrila je da se svako jutro tušira ledenom vodom.

- To je odličan način da se ubrza metabolizam i poboljša izgled kože i kose. Već godinama sam strastveni korisnik krioterapije (terapija ledom) i mogu preporučiti bilo koju vrstu, ali ta terapija zna da bude izuzetno skupa. Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svako jutro, nakon uobičajenog jutarnjeg tuširanja - rekla je i pohvalila se kako su je prozvali "najzgodnijom bakom na svetu".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.