BLAMČINA NASRED VENČANJA, MLADA PROŽIVELA NAJVEĆU SRAMOTU IKADA: Podigla joj se HALJINA, PRIZOR NEVERICA! (FOTO)
Foto: Profimedia

au

BLAMČINA NASRED VENČANJA, MLADA PROŽIVELA NAJVEĆU SRAMOTU IKADA: Podigla joj se HALJINA, PRIZOR NEVERICA! (FOTO)

Zamislite tako venčanje iz sna a onda i organizujete takvu svadbu. I na kraju vam se dogodi peh. Šta da radite, život je to, ali da budemo iskreni, ovo ne želi da doživi bilo koja mlada

Objavljeno: 09:27h

Zamislite tako venčanje iz sna a onda i organizujete takvu svadbu. I na kraju vam se dogodi peh. Šta da radite, život je to, ali da budemo iskreni, ovo ne želi da doživi bilo koja mlada.

A sve je krenulo lepo... Palma de Majorka, prekrasna Španija, ljubav, sreća na sve strane, dolazak, odlazak na slavlje skoro pa u stilu Megan Markl i princa Harija. Ali lep početak nije garancija da će se u međuremenu dogoditi neželjene stvari. Poput "venčanice uvis".

Ova mlada je izlazila iz crkve kada se njena haljina podigla zbog čega su gosti videli i ono što je trebalo da bude sakriveno. Doduše, model njene venčanice je sam po sebi provokativan, ali verujemo da nije želela da baš ovoliko pokaže.

Znamo i ko je mlada. U pitanju je Egle Ruskite koja se juče u Španiji udala za čuvenog Nika Hulkenberga.

1 / 3 Foto: Profimedia

Pukla je tako bruka, ali nema nazad, slika ostaje kao trajna uspomena na venčanje. Pa dobro, pamtiće se svadba i po ovom prizoru. Da niste i vi doživeli neki peh na venčanju?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.