DEVOJKA SVAKI DRUGI DAN RADI OVU STVAR SVOM TELU: "Imam guste dlačice..." (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/_lisaartistry

aUU!

DEVOJKA SVAKI DRUGI DAN RADI OVU STVAR SVOM TELU: "Imam guste dlačice..." (VIDEO)

Lisa radi kao mejkap umetnica i voli da što više "prilagođava" svoje lice

Objavljeno:

Žena koja redovno brije obrve rekla je da to čini jer je “sputavaju” da bude kreativna koliko želi biti sa svojom šminkom.

Lisa radi kao mejkap umetnica i voli da što više “prilagođava” svoje lice, a kaže da obrve to ograničavaju jer to znači da mora da radi sa oblikom dlačica sa kakvim je rođena.

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/_lisaartistry

Ali Lisin jedinstveni izgled ne sviđa se svima, jer neki tvrde da izgleda kao “vanzemaljac”, s time da Lisa sada čak koristi taj izraz kako bi sebe na pozitivan način opisala kao “lepo vanzemaljsko biće”.

@_lisaartistry No perceiving allowed ??‍♀️? tell me a fun fact abt yourself! ? #funfactsaboutme #grwmroutine #smokeyliner ♬ original sound - ⭐️LISA⭐️

– Imam vrlo guste dlačice obrva zbog čega mi je teško da ih oblikujem, laminiram i pokrivam. Ja sam mejkap umetnica pa volim da prilagodim svoje lice kako želim, a moje prirodne obrve me sputavaju u tome – objavila je ona odgovor na TikTok-u.

Lisa je takođe podstakla druge koji razmišljaju o brijanju obrva da pokušaju.

– Ako ste već hteli da obrijete obrve, ovo je vaš znak. One uvek izrastu, a ovako ćete izgledati kao prekrasno vanzemaljsko biće. To će biti prava pobeda, verujte – objašnjava ona.

Žena je rekla da brije obrve “svaki drugi dan” kako bi bile što glađe, a u komentarima je dodala da joj dlačice inače brzo rastu pa drugi možda neće morati da briju svoje tako često.

Ipak, kao što je jedna osoba u komentarima istakla, uvek bi trebalo isprobati prvo brijanje malog područja za svaki slučaj.

@_lisaartistry Perks of having a 10 head and shaved brows- you can do WHATEVER brow shape you please! ? @Sheyliee in the video ? #browshape #eyebrowtutorial #brows ♬ sonido original - Esteve <3

– Za svakoga ko želi da obrije obrve prvi put – napravite test sa brijanjem samo na kraju! Nekim ljudima obrve ne izrastu, pa biste mogli da testirate pre nego što uložite sve u to – napisao je neko.

– Da, uvek preporučujem da prvo obrijete vrhove! Hvala vam na ovom komentaru! – odgovorila je Lisa.

Mnogi ljudi u komentarima videa složili su se s Lisom oko ideje brijanja obrva, jer je nekoliko reklo da to već rade redovno i sviđaju im se rezultati.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.