MISICA POSTALA PROSTITUTKA! Isplivao ŠOK DOKAZ (VIDEO)
Majka i dete, Foto: Printscreen

UŽAS

MISICA POSTALA PROSTITUTKA! Isplivao ŠOK DOKAZ (VIDEO)

Teško da je ijedan rijaliti program izazvao toliki bes kod gledalaca širom sveta kao što je to bio slučaj sa "Toddlers and tiaras".

Objavljeno:

Gomila devojčica obučenih u odeću za odrasle, sa teškom šminkom, perikama, nadograđenim noktima i fejk zubima takmičile su se za prestižne nagrade, a njihovi roditelji nisu birali sredstva kako bi svoje mezimice doveli do cilja, i eventualno kasnije osigurali holivudsku karijeru i slavu.

Decu su izlagali mučnim probama od po 8 i više sati, plaćali "trenere", a devojčice su redovno morale da idu na samopotamnjivanje, izvlačenje pramenova i na probe teških i neudobnih kostima. Roditelji su ih bukvalno "kljukali" slatkišima, kafom i energetskim pićima kako bi izdržale duga takmičenja, te ne čudi što je veliki broj njih danas sa ogromnim zdravstvenim i psihološkim problemima.

Kajlija Pouzi je samo jedna od ekstremnih primera, koja je nedavno odlučila da oduzme sebi život sa samo 16 godina, a i druge učesnice "Toddlers and tiaras" u više navrata govorile su o smetnjama koje su imale zbog učestvovanja u kontroverznom rijalitiju.

Inače, kap koja je, nezvanično, prelila čašu i nakon čega je odlučeno da se stavi tačka na njegovo emitovanje bio je trenutak kada su čelnici šou programa odlučili da je potpuno okej da emituju scenu u kojoj je, tada trogodišnja Pejsli Diker, poznatija kao Pepermint Pejsli, nastupala na izboru za male misice obučena kao prostituka, odnosno kao Džulija Roberts u "Zgodnoj ženi".

Za neupućene, Džulija u legendarnom filmu igra prostitutku u koju se zaljubljuje bogati biznismen, i koja na kraju postaje njegova izabranica. Međutim, u jednoj od prvih scena, Robertsova nosi kombinezon sa izrezima, plavu periku, mini suknju i lakovane čizme iznad kolena. Upravo takav kostim ponela je Pejsli koja je do tada važila za jednog od apsolutnih favorita i koja je bila među najlepšim devojčicama.

Javnost je bila zgrožena, a ni ostale mame na takmičenju nisu bile preterano oduševljene. Jer ma koliko da su sve preterivale i bile ekstremne u pripremama za takmičenja, sa druge strane, nijedna nije ovako prešla liniju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.