JU JU, KOLIKO JE SAMO TEŽAK NJEN ŽIVOT: Influenserka se požalila ŠTA JOJ NAJTEŽE pada na ODMORIMA!
Foto: Printscreen/Instagram/canselguel

TEŠKO JE!

JU JU, KOLIKO JE SAMO TEŽAK NJEN ŽIVOT: Influenserka se požalila ŠTA JOJ NAJTEŽE pada na ODMORIMA!

Influenserka iz Nemačke, se svakodnevno bavi vrlo teškim i zahtevnim poslom, a malo ko to zna!

Objavljeno:

Kansel Ozilačin, 23, devojka koja je poreklom iz Nemačke se nedavno požalila jednom američkom portalu kako je najteže raditi i baviti se poslom kojim se ona bavi.

Naime ova influenserka svoje dane provodi putujući po raskošnim gradovima širom sveta, a njena putovanja iznose recimo samo do Dubaija i 12.000 dolara. A samo za šminku u svojim putovanjima joj je potreban jedan vrlo ogroman kofer.

Bogata influenserka je izjavila kako troši na hiljade dolara za svoja glamurozna putovanja, ali da ne može nikako da s opusti od stresova.

I ako drugi misle da ona po ceo dan uživa, verovali ili ne njena najveća muka je što mora da se slika i do po dva puta dnevno, kako bi konstantno oduševljavala svoje pratioce i držala balans sa instagramom.

U razgovoru sa DailyStarom Kansel je izjavila "Biti influenser je postao svakodnevan deo mog života, da ja više ni ne stižem da se odmaram."

"Tamo gde bi se zapravo trebala opustiti i odmoriti kao sve normalne osobe, ja moram da radim, da se slikam.!

"Moram da napravim što više slika i storija kako bi omogućila svojim fanovima da virtualno uživaju sa mnom, pa tako i posete najbolje lokacije, kojim bi ih inspirisala zahvaljujući svojim fotografijama"

Zatim je dodala "Moram da pakujem pune kofere različitih modnih kombinacija, kako bi ih menjala svaki dan" jer po svemu sudeći daleko bilo da obuče istu odeću dva različita dana.

Ona čak mora i da nosi lampe, i rekvizite koji će joj poboljšati slikanje kako bi održavala korak sa vremenom.

Eto, pogledajte samo koliko je život influensera zahtevan!

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.