NIJE JOJ BILO JASNO ŠTA SE DEŠAVA U OVOJ KUĆI: A kad je ušla u PODRUM, imala je ŠTA DA VIDI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/angelikaisanerd

da vam utera strah u kosti!

NIJE JOJ BILO JASNO ŠTA SE DEŠAVA U OVOJ KUĆI: A kad je ušla u PODRUM, imala je ŠTA DA VIDI! (VIDEO)

Iako je ovaj video objavljen još prošle godine, on je već dugo viralan, i do sada je sakupio više od milion pregleda i 28.000 lajkova

Objavljeno:

Jedna korisnica TikToka objavila je video na ovoj društvenoj mreži na kojoj je sa pratiocima podelila jedan potpuno neverovatan oglas za prodaju nekretnine.

- Imanje u američkom Vermontu sa četiri spavaće sobe, četiri kupatila i zatvorom prodaje se za 150.000 dolara - piše u pomenutom oglasu.

U oglasu se navodi da se radi o staroj kući sagrađenoj 1880. godine s puno karaktera", a detaljnijim iščitavanjem opisa tek se dolazi do dela koji otkriva da kuća ima i "neobičan dodatak" u podrumu, prenosi Mirror.

Nakon što je ležerno spomenuto da je nedavno popravljen krov nad zatvorom, dodaje se da je glavna kuća služila kao rezidencija tamničara, a u severnom delu kuće nekada je bio zatvor, koji je ukinut 1969. godine.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok/angelikaisanerd

Na fotografijama se vide redovi ćelija s debelim metalnim šipkama u jako zapuštenom stanju, kao i stari kreveti, toaleti i ostala oprema koja je tu ostavljena da trune godinama nakon što je prostor napušten.

- Na prvu sam pomislila da je malo zapuštena, ali da mogu prisrtojno da je sredim. Sve dok nisam shvatila da u podrumu živi Sotona lično. Jezivo - rekla je u videu ova TikTokerka koja je pronašla oglas.

Iako je ovaj video objavljen još prošle godine, on je već dugo viralan, i do sada je sakupio više od milion pregleda i 28.000 lajkova.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.