ISTERIVALI IZ ŽENE "AVETA", SVA CRKVA SE DIGLA NA NOGE: "Vukao me je za OVU STVAR i po 3,4 puta"
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

jezivo

ISTERIVALI IZ ŽENE "AVETA", SVA CRKVA SE DIGLA NA NOGE: "Vukao me je za OVU STVAR i po 3,4 puta"

Debi Mekol je ispričala kako je strahovala za svoj život

Objavljeno:

Debi Mekol (51), Britanka iz Portsmuta koja se danas rado bavi istraživanjem paranormalnih fenomena, prepričala je za tamošnje medije kako se tokom 2012. za nju vezao “zloduh” koji ju je progonio i maltretirao punih godinu dana.

Situacija je bila toliko grozna da je, kako kaže, strahovala za svoj život, a nezvani gost je često znao da se poigrava sa njom tako što bi micao predmete pored nje.

Međutim, to je bio tek manji deo problema.

– Znao je da me gurne niz stepenice i vuče za gležnjeve. To se ponovilo četiri ili pet puta. Jednom prilikom je o svemu tome svedočio prijatelj, koji je jednostavno pobegao glavom bez obzira iz kuće kada je to video – preneo je njene reči Miror,

Mekol u nastavku dodala da je “avet” u početku bila nevidljiva, ali joj se kasnije ukazala.

Duh
foto: Profimedia

– U to vreme zloduha nisam mogla da vidim, ali bih osećala njegovu prisutnost. Kasnije je počeo da se materijalizuje, a ukazivao bi se kao zlokobna senka, otprilike visoka metar i sedamdeset centimetara – opisala je ona.

Mekol se tokom tog mučenja obratila crkvi za pomoć, ali na njeno iznenađenje sveštenici nisu uspeli da proteraju “duha”. Onda je upoznala medijuma koji joj je pružio navodno spasonosan savet.

Objasnio joj je da mora da izbaciti svu negativnu energiju koju drži u sebi jer je upravo to ono što “zloduha” vezuje za nju, pa kada je napokon u tome uspela, on se krajem 2013. godine pokupio.

– U potpunosti je preuzeo moj život u tih godinu dana. Došlo je do toga da se pojavljivao svuda, o mučenju su svedočili prijatelji, kolege na poslu… Bila je to najteža godina u mom životu – kazala je Britanka.

Mekol tokom razgovora nije ulazila u to što je zloduha moglo da dozove, ali je kazala da je još kao dete primećivala prisutnost pokojnika u svom životu.

– Znala bih da vidim redove ljudi dokle god bi mi sezao pogled, ali nikada i njihova lica. Te figure bile bi bele i mutne, a od mene bi tražile pažnju. Zapravo, tražile bi pomoć, a ja bi ih odvraćala da odu od mene i ostave me na miru – rekla je u jezivom intervjuu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.