ZGROZIĆETE SE, PA GDE OVO DA PRODAJEŠ, ŽENO?! Zbog ovih GADNIH EPRUVETA zarađuje čitavo BOGATSTVO, POTPUNA BOLEST!
Foto: Printscreen/TikTok/stepankamatto

fujj!

ZGROZIĆETE SE, PA GDE OVO DA PRODAJEŠ, ŽENO?! Zbog ovih GADNIH EPRUVETA zarađuje čitavo BOGATSTVO, POTPUNA BOLEST!

Kaže da se mnogo znoji i "red je" da to i unovči

Objavljeno: 17:30h

Ona je možda najinventivnija svetska preduzetnica. Nakon što je zaradila bogatstvo prodajući tegle pune svojih gasova, zvezda serije “Verenik od 90 dana”, Stefani Mato, sada je osnovala još jedan neobičan sporedni biznis – prodajući boce svog znoja sa grudi.

Ova 31-godišnjakinja, koja je u januaru bila primorana da obustavi prodaju svog nadimanja nakon straha od srčanog udara, smislila je novi poduhvat baš na vreme za leto, i već se pokazao veoma unosnim.

– Ako je znoj od grudi nova tezga sa strane, tu sam zbog toga. Biće vrelo devojačko leto, a moje grudi se znoje, pa hajde da flaširamo to i prodamo – navela je mato za Džem pres.

Mato iz Konektikata kaže da joj je potrebno samo 15 minuta da proizvede poveću epruvetu punu znoja sa svojih grudi, ukoliko se svakodnevno izležava pored svog bazena po sunčanom danu.

Ako je vreme dovoljno toplo, plavokosa lepotica je u stanju da proizvede dovoljno znoja da napuni 10 boca, koje se kasnije prodaju po ceni od 500 dolara na njenom sajtu.

– Volim da sedim pored bazena, ali i to je težak posao, nemojte da vas zavaraju. Imam i sjajan set – grudi. Miris i lizanje znoja približilo bi fanove koliko god mogu da im priđu – dodala je ona.

Mato je rekla da se održava super hidriranom tokom sunčanja, jer to pomaže da se poveća količina znoja koju proizvodi.

– Volim sebe da nazivam ljudskim drvom javora, a s*se vrlo dobro proizvode znoj. Sedim na suncu i skupljam svoj sok na isti način kao što to čini drvo javora – slikovito je objasnila.

@stepankamatto Back and better than ever, with a new pool baby! #FrunktheBeat #LENOVOJUSTBEYOU ♬ original sound - jovynn

Rijaliti zvezda je svesna da celodnevno sedenje na suncu može biti opasno, pa pokušava da preduzme odgovarajuće mere bezbednosti kako bi se zaštitila.

To je lekcija koju je Mato naučio na teži način nakon što su lekari utvrdili da je njen strah od srčanog udara izazvan time što je izbacivala gasove zbog svog posla sa prdenjem u tegli.

Starleta je zaradila bogatstvo i dospela na međunarodne naslove prodajom “telesnih gasova”, ali je udar na njeno telo bio toliko jak da je ostala sa ozbiljnim bolovima u grudima.

– Želim da budem pametna, da počnem sporo i da imam održiv rast koji ne dovodi u opasnost moje telo i zdravlje – izjavila je ona.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.