UZELA BEBU U NARUČJE I USISALA JOJ OVO: Najbizarnija MAMA na svetu tvrdi da je SASVIM okej da se ZGADITE!
Foto: Printscreen/TikTok/whitleavitt

odvratno!

UZELA BEBU U NARUČJE I USISALA JOJ OVO: Najbizarnija MAMA na svetu tvrdi da je SASVIM okej da se ZGADITE!

Roditeljstvo je puno više od maženja, paženja, hranjenja, igranja, uspavljivanja i ostalih velikih radnji koje oduzimaju gotovo svaki trenutak roditeljskog vremena. Ponekad se radi i o nekim potpuno neprivlačnim radnjama koje su neizbježne, a jedna od njih je čišćenje začepljenog dječjeg nosića.

Objavljeno:

Mama Vitni je na TikToku podelila video u kojem je pokazala kako ona to radi. Naime, njena metoda je postala predmet diskusije brojnih korisnika, a odredite koji stav zastupate nakon što pogledate video u nastavku.

"Ovako izvlačim Liamove sline. Radila sam to pred svojim prijateljima i porodicom, doslovno ne razmišljajući o tome", kaže Whitney dodajući da su članovi njene porodice hteli da povrate na taj prizor.

Njena objava je prikupila oko 3 miliona pregleda

@whitleavitt

it’s okay you can ? if you need to

♬ original sound - Whitney Leavitt

Pokazavši kako to radi, postala je viralna, a ljudi su se iznervirali nakon što su pogledali video. "Volim te, ali ne mogu ovo da podržavam", komentarisala je jedna osoba.

Druga je dodala: "Volim svoju decu, ali apsolutno ne. Ne. Nema šanse."

Whitney ih je potom pitala je li ona stvarno jedina koja to tako radi, a većina joj je odgovorila da je.

Kako očistiti bebi nos?

Bebi koja je dojena ili hranjena na flašicu može biti teško da jede sa začepljenim nosićem. Tresilian savetuje: "Vaš doktor može preporučiti fiziološki rastvor u spreju za nos kako biste očistili bebine nosnice i gornje disajne puteve. Svakako razgovarajte s doktorkom kako biste koristili ispravne i odgovarajuće lekove za uzrast vašeg deteta."

Ofvratno 2
foto: Printscreen/TikTok/whitleavitt

HealthDirect predlaže korišćenje kapi za nos, ali podstiče roditelje da pre svega potraže doktorki savet kada su u pitanju male bebe: "Pedijatrijske (ali nikad one za odrasle) kapi za nos mogu da pomognu pri disanju dok se dete hrani, ali kapi se nikada ne smeju koristiti duže od nekoliko dana bez savetovanja sa lekarom."

Uzmimo u obzir još jedan važan detalj, a to je da bolesna beba treba zdravu mamu kako bi se mogla brinuti o njoj, stoga usisavanje bebine sline pune virusa u svoja usta možda i nije najbolja ideja, piše Kidspot.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.