USVOJILI SU DETE, A ONDA JE SAZNALA SRAMNU STVAR O MUŽU: "Uradio je to SA NJOM bez ustručavanja"
Foto: Profimedia

Ispovest

USVOJILI SU DETE, A ONDA JE SAZNALA SRAMNU STVAR O MUŽU: "Uradio je to SA NJOM bez ustručavanja"

Izgubljeno poverenje se nikada ne može povratiti, a to je na svojoj koži najbolje osetila ova mama petoro dece. Ovo je njena priča.

Objavljeno: 14:18h

Ukoliko ste mislili da je prevara nešto preko čega ne biste mogli da pređete, bićete zapanjeni šta je snašlo ovu višečlanu porodicu.

Kao i svaka mlada mama, i ova žena je oduvek je sanjala o velikoj, srećnoj porodici. Kada je upoznala Dejva, njen san se konačno i ostvario.

U srećnom braku dobili su čak tri devojčice, a potom je usledio i sin. Činilo se da njihovoj sreći ništa ne može da stane na put.

Godine su prolazile, deca rasla, i činilo se da je ova mama dobila baš sve što je želela od života.

Jedina želja joj je bilo još jedno dete, mada je zašla u 40-te i zbog zdravstvenih problema, nije bila u mogućnosti dalje da rađa, što ju je deliično razočaralo, ali bila je zahvalna i na svoja četiri anđela.

Dejv (48) je morao da ode na neko vreme u inostranstvo zbog posla i rada, tako da je porodica bila privremeno razdvojena.

Nenadani predlog

Ovom tati jednoga dana palo je nešto neuobičajno na pamet, i odlučio je da to predloži svojoj ženi, sa kojom je delio svaku misao.

Ženu je malo zatekla informacija koju je dobila od Dejva, iako joj se beskrajno obradovala. On joj je predložio da, budući da ona ne može više da rađa, a žele dete, možda bi mogli da razmotre da ga usvoje.

Porodica, Deca
foto: Profimedia

Njegova supruga je u početku bila izenađena tom ponudom, ali joj je suprug još više olakšao.

Objasnio joj je, da on može da iskoristi situaciju dok je u inostranstvu, da završi sve oko papirologije i kompletne dokumentacije oko usvajanja deteta.

Cela porodica bila je presrećna, a uskoro im se pridružio i novi član, dečak Kalen.

Fizička sličnost bila je neosporna

Kako je dečak rastao, uklopio se savršeno u novu sredinu, a mnogi kažu da kada se volimo, počinjemo i da ličimo međusobno.

- Kada je Kalen napunio sedam godina, toliko je ličio na moju ostalu decu, a pogotovo na moga supruga, da niko nikada nije pomislio da je usvojen. Po prodavnicama bi nas zaustavljali i hvalili dečaka koliko neverovatno liči na oca. Ništa od toga mi nije bio neobično, nikada ga nisam odvajala od ostale dece, od prvog dana ga volim kao da je moj i uvek sam bila srećna što čak i fizički liči na nas sve - objašnjava ova žena za portal "Mirror.co.uk".

Ono što je jednoga dana našla, šokiralo ju je

Gomila obaveza prema deci, uzima svoj danak, tako da mama celog domaćinstva nikada nema predah kada ima petoro dece.

U sred sređivanja stana, jednoga dana, ona je naišla na dokumentaciju oko Kalenovog usvajanja. Mnoge procedure nisu bile ispoštovane, bilo je jasnih propusta i nesuglasica. Setila se i ogromne fizičke sličnosti između njenog usvojenog sina i supruga i prvi put posle toliko godina pojavio se crv sumnje, koji je bio dovoljan da odmah uradi Kalenovu DNK analizu.

Ispostavilo se da su se njeni strahovi obistinili, da njen suprug jeste biološki otac njihovog navodno usvojenog deteta.

- Pričali smo uvek o svemu u najsitnije detalje. Činjenica je, da on ne samo što me je prevario i drugoj ženi napravio dete, već me je sve ove godine lagao i verovatno mi nikada ne bi ni rekao istinu. On mi je svog sopstvenog sina, predstavio kao usvojeno nepoznato dete. Odmah sam poželela da se razvedem od njega. Moje poverenje je doživotno izgubio - isključiva je bila ova žena.

Nije pomagalo što se njen muž pravdao, kako njegova tadašnja ljubavnica nije želela da zadrži dete, a znao je da on i supruga beskrajno žele još jedno.

Razlaz je nekad jedino rešenje

Brak
foto: Profimedia

Komentari na društvenim mrežama bili su više u korist ove mame, iako je bilo i onih koji su smatrali da se zarad mira u kući, dece, i porodice, treba sve oprostiti.

Ova žena je čak dodala, da će ostati u Kalenom životu, jer ga smatra sinom, ali u Dejvovom životu više ne može da bude.

Mnogo češći bili su oni drugi komentari.

- Poverenje kada se jednom izgubi, ništa ga više ne može povratiti.

- Savetujem vam da odmah nabavite dobrog advokata, i da priliko razvoda sagledate finansijsku stranu cele priče kako bi išla vama i deci u korist.

- Posle ovakve njegove izdaje, nema nazad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.