MAJKA SE KUPALA SA MALOM DECOM: Šok ISPOVEST, ŠTA VI KAŽETE NA OVO?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tik Tok

ŠTA VI KAŽETE?

MAJKA SE KUPALA SA MALOM DECOM: Šok ISPOVEST, ŠTA VI KAŽETE NA OVO?! (VIDEO)

Ispričala je kako je od svojih roditelja nasledila neke navike, ali, izgleda da se te navike pojedinima ne dopadaju.

Objavljeno: 17:29h

Kada je u pitanju roditeljstvo, svako ima svoje metod odgajanja, te se većina drži onoga što im odgovara. Tako je jedna majka osmoro dece postala poznata nakon što je podelila kako je ona odgajala svoju decu, uključujući i to da nikad nisu imali određeno vreme za spavanje. Ona je sa svakim svojim detetom dok je bilo malo, delila krevet, te im nikada nije odredila vreme za spavanje. Njena deca su naime mogla ostati budna do kad su htela, ali uz uslov da je i ona budna s njima. 29-godišnja majka, ispričala je kako je svako dete zajedno sa sobom tuširala, umesto da ih kupa i prala ih je svojim šamponima.

@forevaheatha Not recommending anything to anybody…. Just how I parent ? #Totinos425 #parentingstyle ♬ 4 nothing wrong with me - Jocelyn Yates

- Ja nikome ništa ne pametuje, samo delim načine na koje sam ja svoju decu odgajala - rekla je ona.

Iako se mnogi nisu složili s njezinim načinom odgoja, većina joj je ipak u komentarima izrazila podršku.

- Tuširanje s bebama uštedi jako puno vremena. Sve što ste naveli sam i ja radila sa svojim bebama - napisala je jedna žena u komentarima.

- Ništa od ovoga što ste rekli ja ne radim, ali uvek mi je zanimljivo videti kako drugi roditelji odgajaju svoju decu - komentarisala je druga.

Ova majka inače ima više od 1,7 miliona pratilaca na Tik Toku, a deci je obećala da će ih kada skupi 2 miliona sve odvesti u Diznilend.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.