NA TINDERU NAŠLA MOMKA, ZA SAT VREMENA PLANULE VARNICE: Kad ga je pokazala, svi su se ZGRANULI (VIDEO)
Vilou, Foto: Printscreen/Instagram

au!

NA TINDERU NAŠLA MOMKA, ZA SAT VREMENA PLANULE VARNICE: Kad ga je pokazala, svi su se ZGRANULI (VIDEO)

Tvrdi da nije s njim zbog novca, ali nije gadljiva na skupe poklone.

Objavljeno:

Između Vilou Sias i Davida Simoninija četrdeset je godina razlike. On je rođen 1958. godine, ona četiri decenije kasnije, a spojili su se pre dva meseca na aplikaciji za upoznavanje Tinder.

Sias danas tvrdi da se zaljubila u Davida za svega sat vremena, a golupčići su u međuvremenu otvorili i profil na TikToku, gde u ovome trenutku njihovu romansu prati oko 130.000 ljudi.

Simonini je inače imućni profesionalni igrač blekdžeka, dok Sias ističe da joj njegov bankovni račun nije nimalo zanimljiv, iako poklone ne odbija.

– David mi je nedavno poželio ugodan četvrtak tako što mi je kupio Mercedes C450 AMG. No, meni je najvažnija sigurnost koju mi pruža. Uvek pazi da sam zbrinuta i da mi ništa ne nedostaje – kazala je plavokosa lepotica, čije prilično provokativne objave na Instagramu prati više od 100.000 ljudi.

@cowboy.and.angel “Happy Thursday” ? Cowboy surprised me with a beautiful Mercedes C450 AMG ? #fypシ #agegapcouple #agegaprelationship ♬ My Type - Saweetie

Inače, David nije prvi stariji tip s kojim je Sias do sada bila u vezi. Prethodno je imala dečka u četrdesetima, ali ga je ostavila jer se, kako je rekla, uplašila toga što joj se previše svideo!

Iako je mnogi pratioci osuđuju i zgražavaju se njene nove veze sa četiri decenije starijim muškarcem, ona je kazala da njeni roditelji nemaju problem sa tim i da odobravaju novu vezu.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.