ZAVISNICA OD SE*SA POKAZALA ĆERCI BIZARNU STVAR: Da li je realno da je ovo uradila sa NJIM?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/tracykissdotcom

ludost

ZAVISNICA OD SE*SA POKAZALA ĆERCI BIZARNU STVAR: Da li je realno da je ovo uradila sa NJIM?! (VIDEO)

Model na platformi za odrasle OnlyFans i majka dvoje dece, Trejsi Kis, šokirala je svoju ćerku otkrivši joj bizarnu tetovažu na njenom zglobu koja služi za merenje penisa.

Objavljeno: 13:50h

Tetovaža se proteže od malog prsta do lakta, a tačke su pravilno raspoređene u inčima.

Objašnjavajući zašto je to uradila, rekla je za Daily Star: "Baš kao što su momci u prošlosti tražili da zadrže moj donji veš, nestašne selfije ili čak deo moje kose, sviđa mi se što sada mogu da znam tačne mere u čemu sam uživala toliko", kaže ova žena.

Međutim, ona tvrdi da ne želi da se momci osećaju loše ili zastrašeno i napisala je dugačak post na Instagramu o prihvatanju sopstvenog tela, o tome kako veličina nije bitna kada ste sa nekim koga volite.

Ali centimetri su centimetri (ili, u slučaju ove Britanke - inči)

"Pošto moji prijatelji nemaju upola toliko tetovaža kao ja, misle da je moja mera muškosti malo ekstremna i priznaju da bi samo pitali tipa koliko ima godina ili prihvatili njegovu odluku da ne odgovori. S druge strane, volim tetoviranje i mislim da će to biti neverovatno korisno u svim aspektima života", kaže fitnes instruktorka, koja je ranije bila poznata po savetima o tome kako gutanje sperme leči niz problema.

Ruka kao ispravljač penisa bila je šok za njenu ćerku tinejdžerku, a ova 34-godišnjakinja iz Bakingemšira je čak postavila snimak na TikTok-u sa svojom ćerkom.

Kasnije je rekla: "Moja ćerka je bila kao 'O bože mama, je li to ono što ja mislim da jeste?"

A ja sam se smejala i merila flaše vode i krastavce: "Šta je problem? Praktično je!"

Zavisnica od seksa je i ranije šokirala svoju ćerku

Ova žena - koja podstiče seksualnu vežbu kao način da izgubi težinu - ima više od milion pratilaca na Instagramu i zarađuje novac prodajom fotografija na OnlyFans-u.

Samoproglašena zavisnica od seksa kaže da njena nova tetovaža nema za cilj da upoređuje ili sudi muškarce po veličini njihovih intimnih delova.

Objasnila je: "Znam da se neki muškarci mogu osećati nesigurno u vezi sa devojkama koje procenjuju veličinu i uticaj svoje muškosti, baš kao što bismo se i mi devojke osećale na isti način."

Tiktokerka
foto: Printscreen/Instagram/tracykissdotcom

"Ali za mene, poznavanje veličine momka ne znači osuđivati ga ili upoređivati sa drugima, već poznavanje detalja koji to iskustvo čine još uzbudljivijim.

"Svako je jedinstven i dolazi u različitim oblicima i veličinama, a ta individualnost je ono što je tako divno", zaključuje ona.

A ako mislite da je ovaj video šokirao njenu ćerku, verovatno je prekasno za to.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.