GRAĐEVINAC STOJI NA IVICI SMRTI, I VAMA ĆE ZAKLECATI KOLENA: Prizor je i više nego ZASTRAŠUJUĆ (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/kamil__797

jezivije ne može

GRAĐEVINAC STOJI NA IVICI SMRTI, I VAMA ĆE ZAKLECATI KOLENA: Prizor je i više nego ZASTRAŠUJUĆ (VIDEO)

Ko se plaši visine neće mu biti lako kada vidi šta ovaj čovek radi

Objavljeno:

Čovek uvek nađe povod da se na nešto žali, pogotovo kada je u pitanju posao. Međutim, ako radite u kancelariji verovatno ćete biti zahvalni na tome kada pogledate ovaj snimak građevinca na vrhu zgrade.

Zastrašujuće balansiranje na improvizovanoj skeli, koje je za majstora rutina, objavljeno je na TikTok-u i skupilo više od deset miliona pregleda. Ko ju je pogledao mogao je lako da proveri ima li šanse da se bavi ovim poslom. Oni koji su se naježili i prekinuli video, verovatno bi trebalo da odustanu od ovog zanata.

Građevinac je na kraju razmontirao skelu na vrhu višespratnice, pajserom povadivši letve, dok nisu ostale dve noseće, na kojima je stajao. Iako je sve vreme bio zavezan za armaturu utisak je da mnogi gledaoci ni za živu glavu ne radili na ivici ponora dubokog oko 50 metara.

“Kolena su mi klecala dok sam ovo gledao”; “Ma nema tog novca na ovom svetu koji bi me primamio da se ovim bavim”, “Uhvatila me vrtoglavica od samog gledanja videa”, “Hvala na ovome, dobio sam napad panike”, “Doslovno sam se mučio s disanjem dok sam ovo gledao, imam osećaj da mi je duša napustila telo”, bili su neki od komentara prestravljenih korisnika TikTok-a.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.