ZGRANUĆE VAS ONO ŠTO SU JOJ PRONAŠLI U UHU: Mesecima mislila da ima UPALU, a kada su joj IZVADILI ... ŠOK VIDEO!
Foto: Tik tok printscreen

JEZIVO

ZGRANUĆE VAS ONO ŠTO SU JOJ PRONAŠLI U UHU: Mesecima mislila da ima UPALU, a kada su joj IZVADILI ... ŠOK VIDEO!

Žena koja je tri meseca mislila da ima upalu uha ostala je zaprepašćena kada je saznala što joj zapravo uzrokuje bol.

Objavljeno:

Leksi Mahon je na Tik Toku podelila svoju priču, a u videu se vidi kako leži u bolničkom krevetu s maramicom na uhu, piše The Sun.

- Tri meseca sam mislila da imam upalu uha pa sam kupila malu kameru za uho, evo što sam pronašla! - rekla je Leksi u videu. Video je pokazao unutrašnjost njenog ušnog kanala, a duboko u njemu kopčicu (čepić) zlatne naušnice. U sledećem delu videa Leksi je u bolnici, a pored nje je doktor koji joj posebnim alatom pokušava izvaditi čepić što ju očigledno boli.

@lexijordanm bought one of those handy dandy ear cameras, look what i found? #fyp #earcamera #dontsleepwithearrings #hiddentreasure ♬ Oh No - Kreepa

U zadnjem delu videa ga drži na dlanu pokazujući njegovu veličinu. U opisu je napisala da zbog ove situacije nikada više neće spavati sa naušnicama, te da zaista ne shvata kako se to moglo dogoditi. Video je prikupio više od milion pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi. - Izgleda prestrašno, mislila sam da je neko oko koje će trepnuti - napisala je jedna korisnica.

- Meni su kao maloj iz uha izvadili nekoliko makarona - komentarisala je druga korisnica.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.