VEŽBALA JE U TERETANI SVA ZATEGNUTA, A ONDA JOJ JE URADIO NEŠTO GROZNO: Prišla mu je iste sekunde (VIDEO)
Teretana, Foto: TikTok printscreen/fit_with_heidi

zagledao se

VEŽBALA JE U TERETANI SVA ZATEGNUTA, A ONDA JOJ JE URADIO NEŠTO GROZNO: Prišla mu je iste sekunde (VIDEO)

Devojka je podelila video iz teretane i pokazala kakav problem svakodnevno imaju devojke.

Objavljeno: 10:53h

Većina devojaka i žena prilikom odlaska u tertanu susrela se sa neprijatnim komentarima i pogledima muškaraca.

Društvene mreže preplavljene su ispovestima devojaka koje su zbog neugodnih situacija u kojima su se našle bile primorane da vežbaju u širokim trenerkama i majicama, kako bi eventualno izbegle zurenje i posvetile se onome zbog čega su i doše u teretanu - vežbanju.

Svoje neprijatno iskustvo nedavno je podelila personalna trenerka Hejdi Aragon koja je na svom TikTok nalogu podelila video snimak iz teretane na kom se vidi stariji čovek koji bukvalno nije skidao pogled s nje dok je vežbala.

"Ovaj jezivi starac stalno dolazi u teretanu i bulji u mene", započela je Hejdi u snimku koji ima preko 17 miliona pregleda. I već na samom početku njenog videa jasno se vidi stariji čovek u zelenoj majici koji ne skida pogled s hejdi. Otkrila je i da je o ovom slučaju obavestila svog supruga i rekla mu da joj je izuzetno neprijatno zbog muškarca koji je non-stop posmatra, na šta je on reagovao tako što je stao pored nje. Međutim, to ga nije zaustavilo.

"Odlučila sam da prestanem da vežbam i da ja počnem da zurim u njega", rekla je Hejdi. Milila je da će nakon toga odustati, a kako joj se učinilo da je "shvatio poentu", nastavila je da vežba. Ioak, pre nego što je završila s treningom, održala mu je lekciju.

S obzirom na to da se njihov razgovor ne čuje na snimku, Hejdi je prepričala i otkrila da mu je skrenula pažnju da "ako će da vežba u tom delu sale, mora da prestane da bulji jer joj je neprijatno".

Samo je "razgledao okolo"

Stariji muškarac je tada počeo da negira svoje ponašanje, tvrdivši da je samo "razgledao okolo". Okej je pogledati, tetana je mesto gde veliki broj ljudi dolazi da vežba, ali da se razumemo - jedno je gledanje, drugo je zurenje.

"Tada sam mu rekla da snimam svoje treninge i da ga imam na snimku. Odmah je ućutao", objasnila je Hejdi u video-snimku koji je nazvala - "Nemoj da sediš tu i govoriš mi da ne radiš nešto kada imam dokaz".

"Svi muškarci će reći - Ti si kriva"

Njen snimak pregledan je skoro 18 miliona puta, a Hejdi je dobila podršku mnogih žena, ali i muškaraca.

"Toliko je buljio u tebe, da je meni bilo neprijatno da gledam", "Jadnik", "Zbog ovakvih mi se gadi teretana", "Žena nosi normalnu garderobu za vežbanje, njegovo ponašanje nema opravdanje", "Bravo za ovaj potez", "Svi muškarci će reći da si ti kriva, u tome i leži problem", "U redu je da pogleda, ali on bulji", "Činjenica je da njen muž bio pored nje i starac je i dalje zurio", "Šta god da obučemo, oni će uvek blenuti, to je tako jezivo", komenatarisali su korisnici ove mreže.

Kako je izgledala cela situacija pogledajte u nastavku:

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.