PRETIO ŽENI U TERETANI DA ĆE JE UDARITI TEGOM U TERETANI ZBOG 1 STVARI: Gledamo i NE VERUJEMO!
Foto: Printscreen/TikTok/emilyesthetic

Vodite računa!

PRETIO ŽENI U TERETANI DA ĆE JE UDARITI TEGOM U TERETANI ZBOG 1 STVARI: Gledamo i NE VERUJEMO!

EMILY Teleski je nedavno na TikToku objavila video u kom je dobila pretnje iz teretane. Kako kaže, reč je o najneugodnijem razgovoru koji je ikada vodila. Snimak počinje tako što Telesca postavlja kameru kako bi snimila vežbe koje je nameravala da uradi. Unapred se izvinivši muškarcima pored sebe.

Objavljeno:

"Ako vam smetam, samo mi recite i skloniću se", rekla im je.

Jedan od muškaraca prišao je i pitao zašto snima trening, na šta mu je ona odgovorila da to radi u svrhu objava na Instagramu i TikToku.

"Muškarac je prevrnuo očima i otišao", dodala je u videu.

Nakon toga joj je prišao drugi muškarac i izjavio kako je želi upozoriti na pretnje koje je čuo od prvog pre nego što je napustio teretanu.

@emilyesthetic Probably the most awkward conversation I’ve ever had. ? #ScreamItOut #TurboTaxAndRelax #gymtok ♬ original sound - Emily Telesca

"Rekao je da će te udariti tegom", otkrila je Teleski, koja je potom pokušala ispraviti situaciju objasnivši mu da je nesigurna u sebe.

Video je u četiri dana skupio više od 350 hiljada pregleda i brojne komentare.

"Upravo zbog ovakvih situacija se užasavam teretana", "Zato me čini nervoznom snimati kako izvodim vežbe", priznale su neke žene. I ispostavilo se da nisu jedine. Prema rezultatima ankete koju je sproveo Origym, dve od pet žena izbegavaju vežbanje u teretani jer ih "muškarci čine nervoznima". Njih 45 posto priznaje da u teretanu idu sa prijateljima ili partnerom zbog istog razloga.

Teretana
foto: Printscreen/TikTok/emilyesthetic

Anketa je otkrila da se šest od 10 žena pređivelo napadade od muškarca u teretani. Napadna ponašanja uključuju neželjeno flertovanje, nuđenje pomoći ili saveta i odbijanje "ne" kao odgovora.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.