DA LI JE OVO NAJEKSPLICITNIJI VIDEO IZ TERETANE IKAD!? Hrvatica se pokazala na DELU, NIJE STALA (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/zanamari

ŠTA KAŽETE?

DA LI JE OVO NAJEKSPLICITNIJI VIDEO IZ TERETANE IKAD!? Hrvatica se pokazala na DELU, NIJE STALA (VIDEO)

U komentarima je njena mišićava leđa pohvalila, između ostalih, Ella Dvornik. "Kakvo telo, kakva forma", "Prave vežbe za pravu ženu", "Tetovaža gori", samo su neki od komentara

Objavljeno:

40- fitnes influenserka Žanamari podelila je seksi video u kojem vežba leđa, niko nije mogao ne primetiti veliku tetovažu i bujnu pozadinu. "Leđa su novi najseksi deo tela… Pokažite mu malo pažnje. Volim zapaliti srednji deo ovom vežbom radeći drop setove. Koristim klupu da se mogu opustiti i potpuno se fokusirati na leđa. Veza uma i tela", napisala je Žanamari ispod videa.

U komentarima je njena mišićava leđa pohvalila, između ostalih, Ella Dvornik. "Kakvo telo, kakva forma", "Prave vežbe za pravu ženu", "Tetovaža gori", samo su neki od komentara.

S 15 godina je ušla u teretanu

Žanamari je u nedavno intervjuu otkrila da je s 15 godina ušla u teretanu te da su za telo poput njenog potrebne godine truda i rada. "Zadnjih 7 meseci je naša "veza" baš jako intenzivna. Viđamo se svaki dan, čini me sretnijom, mirnijom, zdravijom, snažnijom i samouverenijom. Idealna veza zar ne?", rekla nam je.

"Kao što neko svaki dan mora ručati, tako ja moram uzeti tegove. Često zbog obaveza propustim ručak, pa ubacim u sebe proteinski shake, ali trening ne propuštam. Čak pojedem obrok u teretani, tipa bananu ili proteinsku pločicu, jer sam tako dugo tamo da moram nositi neki snack", otkrila je Žanamari koja kaže da ne preteruje s nezdravom hranom jer joj stvara probleme, priznala je da ipak najviše voli piti proteine.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/zanamari

Žanamari je otkrila da i ona katkad zapadne u loše raspoloženje. "Mentalno zdravlje je nešto što doživljavam odvojeno od situacije u kojoj je trenutno čovečanstvo. Znate onaj izraz: "I bogati plaču", to je živa istina", priznala je influenserka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.