ZAVELA JE BESKUĆNIKA, A ONDA JOJ JE ON NAPRAVIO DECU: Novac joj je odbio, ali OVU STVAR NIKAKO NIJE MOGAO
Jasmine i beskućnik, Foto: Printscreen/TikTok

šokantno

ZAVELA JE BESKUĆNIKA, A ONDA JOJ JE ON NAPRAVIO DECU: Novac joj je odbio, ali OVU STVAR NIKAKO NIJE MOGAO

Da je ljubav na svakom koraku i da ne znamo kada ćemo naići na nju, ova priča je dokaz za to.Jasmine Grogan devojka je koja je svoju najveću ljubav pronašla tamo gde nije ni malo očekivala

Objavljeno:

Jedne večeri po izlasku iz supermarketa, zapazila je je beskućnika kojem je želela da pomogne i da mu novac ali je on striktno odbio i ponudio joj da ponese njene kese do taksija. U znak zahvalnosti ponudila mu je večeru koju je jedva prihvatio.

Tada pre odlaska na večeru, Jasmine je odlučila da mu kupi telefon kako bi ostali u kontaktu. Zahvalan što mu je pokazala toliku velikodušnost, poslalo joj je poruku : "Ulepšali ste mi dan, hvala vam puno na svemu, neverovatni ste. Ne mogu prestati misliti na vas". Ona mu je odgovorila: "Ne moraš se zahvaljivati, ni ja tebe ne mogu izbaciti iz glave". Potom ga je Jasmine pitala može li ga odvesti na ručak.

Beskućnik
foto: Printscreen/TikTok

Nakon ručka završili su kod nje kući.'' Izvadila sam mu novu odeću, i rekla kako može kod mene prespavati, ali je na kraju ostao mnogo duže. Ljubav je odmah buknula, a ja sam znala da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako vaspitan i fin'' kaže Jasmine.

Jasmine kaže da su nakon više viđanja on odlučio da nađe posao, i poradi na svom izledu. Obrijao je bradu, uradio nove zube, promenio je skroz ličnost i izlged na bolje.

Beskućnik
foto: Printscreen/TikTok

Ova priča zaista ima srećan završetak, jer njih dvoje su sada vereni i imaju dvoje dece, a postali su apsolutno nerazdvojni.

Beskućnik
foto: Printscreen/TikTok

-'' Drago mi je da su nam se putevi ukrstili i verujemo da se sve događa sa razlogom. On mi je učinio život puno boljim i ne mogu da zamislim život bez njega''- kaže Jasmine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.