BLEKIJEV UBICA OSTAJE IZA REŠETAKA: Brutakno ga tukao do smrti, preti mu MINIMUM 10 godina ROBIJE!
Ubijeni Bleki, Foto: Printscreen/YouTube/Bleki Novi Sad

PRODUŽEN PRITVOR

BLEKIJEV UBICA OSTAJE IZA REŠETAKA: Brutakno ga tukao do smrti, preti mu MINIMUM 10 godina ROBIJE!

Bleki je pronađen u ranim jutarjim satima kako u lokvi krvi I bez svesti leži u Kosovskoj ulici ispred zgrade sa brojem sedam

Objavljeno:

Viši sud u Novom Sadu produžio je pritvor za još mesec dana Žarku Riđičkom (21) iz Žablja, osumnjičenom za ubistvo poznatog novosadskog uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija (61), koje se dogodilo 9.februara.

Pritvor mu ju određen zbog opasnosti od bekstva, da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Više javno tužaloštvo vodi istragu, a Riđićki se za sada tereti za teško ubistvo, odnosno, da je na svirep način ubio Kostića, za šta je zaprećena kazna od najmanje deset godina zatvora do doživotne robije.

1 / 4 Foto: Printscreen

Bleki je pronađen u ranim jutarjim satima kako u lokvi krvi I bez svesti leži u Kosovskoj ulici ispred zgrade sa brojem sedam, u širem centru grada. Slučajni prolaznik je pozvao Hitnu pomoć, ali je nesrećni Bleki preminuo ubzo po prijemu u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Imao je vise preloma glave, rebara i grudnog koša.

Riđički je uhapšen istog dana, nekoliko sati kasnije, a prema nezvaničnim saznanjima, priznao je da je rukama i nogama pretukao Blekija, jer je “ pobesneo” kada mu je dao manje novaca nego što je očekivao, odnosno, samo 390 dinara koliko je imao u džepu.

Bonus video:

00:39

Pucnjava ispred kluba Stefan Braun

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.