STRAŠNA VEST SAOPŠTENA, UMRLA POZNATA JUTJUBERKA: Njen otac uspeo da IZUSTI SAMO OVO (FOTO)
Lil Bo VIp, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

STRAŠNA VEST SAOPŠTENA, UMRLA POZNATA JUTJUBERKA: Njen otac uspeo da IZUSTI SAMO OVO (FOTO)

Poznata jutjuberka Lil Bo VIp, preminula je u svojoj 22 godini

Objavljeno: 13:57h

Dejli Mejl izjavio je da je autrijska rep zvezda, iznenada preminula prošle subote nakon teške borbe sa "unutrašnjim demonima".

Njen otac Metju Skofajld objavi je veoma tužan i potresan status.

"Ovog vikenda samo izgubili bitku za kćerkin život protiv depresije, traume, PTSP-a i ovisnosti droge s kojima se dugo borila od njenog oporavka iz Amerike kroz hitnu repataciju putem australiskog odela za vanjske poslove i trgovinu. Snažno se borila sa protiv svojih demona, dok smo svi bili uz nju, sakljupali njene slomljene delove, ali se više nije borila i izgubili smo je. 02.01.2000. - 05.03.2022."

Na rep scenu došla je početkom 2015. dok njena pesma 'Not OK But It's OK' je sakupila više od 12 miliona pregleda. Na TikToku je prati 12.000 ljudi, a na instagramu 35.000.

Podsetimo se naše poznate jutjuberke Kristine Kike Đukić (20) , koja nas je napustila pre 5 meseci, takođe oduzevši sebi život.

Kristina se godinama borila sa depresijom i sa lošom stranom njene popularnosti. Često su komentarisali njen način oblačenja, celokupan izgled, govor, i svaki njen korak. Nasmejano je odgovarala na sve te prozivke i loše komentare, ali unutar nje borba je trajala i bila neprestana. Zato ne osuđujmo i ne komentarišimo druge ako već nemamo ništa lepo i pozitivno da im kažemo. Budimo nežniji i blaži jer ne znamo sa kakvim "vetrenjačama" se neki ljudi svakodnevno nose.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.