OVO JE POVEZANO SA SAMOUBISTVOM SRPSKE JUTJUBERKE KIKE? Upravo isplivalo nešto jako ČUDNO! (FOTO)
Foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

misterija

OVO JE POVEZANO SA SAMOUBISTVOM SRPSKE JUTJUBERKE KIKE? Upravo isplivalo nešto jako ČUDNO! (FOTO)

Podsetimo, Kristina Kika Đukić rođena je u Beogradu, 25. jula 2000. godine gde je živela i radila kao jutjuberka i influenserka.

Objavljeno: 12:14h

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić postala je popularna preko onlajn drama, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada devojka oduzela je sebi život 8. decembra 2021. godine u večernjim časovima. Na društvenoj mreži je juče, povodom njene smrti, objavljen tvit koji slama srce.

Naime, jedan korisnik Tvitera postavio je tvit koji je započeo rečima “pa vi dajte sebi za pravo”.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/kikax3

Reči koje je ispisao mnoge su dirnule pravo u srce.

– Kika je imala 20 godina. Kika je imala stotine hiljada pratilaca. Kika je bila lepa, uspešna, mlada. Kika je bila nasmejana na svim svojim Jutjub klipovima. Kika je imala mnogo prijatelja. Kika je izvršila samoubistvo – objavljeno je na Tviteru.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić rođena je u Beogradu, 25. jula 2000. godine gde je živela i radila kao jutjuberka i influenserka. Mlada devojka je veliku slavu doživela kada je ušla u dramu sa poznatim kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, njihov sukob eskalirao je do te mere da su svi mediji brujali o njihovom sukobu, da su se u jednom trenutku našli čak i u jutarnjem programu Prve televizije.

Bonus video:

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.