IMALI SE*S, PA GA ZADAVILA NAKON FINIŠA: Ono što je uradila sa TELOM, ZAPREPASTILO I POLICAJCE
Tejlor Šabiznis, Foto: Printscreen/Brown County Jail

katastrofa

IMALI SE*S, PA GA ZADAVILA NAKON FINIŠA: Ono što je uradila sa TELOM, ZAPREPASTILO I POLICAJCE

Kasnije je optužena za ubistvo sa namerom prvog stepena, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena

Objavljeno:

Tejlor Šabiznis (24) optužena je za ubistvo muškarca čiji su delovi tela pronađeni razbacani oko imanja i vozila u Grin Beju prošle nedelje.

Policajci koji su stigli na lice mesta uradili su DNK i otiske kako bi došli do žrtve, a potom ušli u obližnju kuću gde je živela Tejlor koja je bila glavna osumnjičena za ubistvo.

Spustili su se niz stepenice u podrumu i zatekli nešto nelik sasušenoj krvi na obližnjem dušeku. Daljim pretresom imovine pronađena je torba u kojoj je bio stavljen gornji deo torza.

Tejlor je navodno poslednja osoba koja je videla 25-godišnju žrtvu živu, pronađena je u obližnjoj kući. Njena odeća bila je umotana u osušenu krv, navodi se u pritužbi, a policija je pretresajući njen kombi pronašla kutiju za lonce u kojoj su bili drugi delovi ljudskog tela, uključujući i noge.

Kada ju je policija pitala šta se dogodilo, Tejlor je odgovorila: “To je dobro pitanje”.

Kasnije je optužena za ubistvo sa namerom prvog stepena, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena.

Ona je potom priznala da je ubila i raskomadala svoju žrtvu nakon korišćenja metamfetamina, a komade tela ostavljala je po kraju.

Takođe je navela da su imali sado-mazo s*ksualni odnos, a Tejlor je žrtvu zadavila lancom za pse koji su koristili prilikom orgija.

Dva sata nakon ubistva, komadala je telo, a policiji je priznala “da je koristila nekoliko noževa za to, a da je najbolji bio nož za hleb koji je imao nazubljeno sečivo”

Policajce je takođe “zamolila” da se “zabave sa pronalaženjem ostalih delova tela” i da im neće odmah otkriti gde ih je sakrila.

Njen plan je bio da ponese sve delove tela sa sobom, ali, kako je rekla, “paranoična i lenja” ostavila je glavu, koju je u kontejneru našao jedan od komšija.

Ukoliko bude osuđena, navode izvori iz istrage, verovatno će to biti doživotna zatvorska kazna.

(Espreso / Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.