PAKLENA ISKUSTVA SA PRVOG DEJTA: Lizanje OČNE JABUČICE je SAMO JEDNO OD NJIH!
Dejt, Foto: Profimedia

paklena iskustva

PAKLENA ISKUSTVA SA PRVOG DEJTA: Lizanje OČNE JABUČICE je SAMO JEDNO OD NJIH!

Međutim, zašto uopšte ljubiti žabe? Donosimo pet 'neugodnih' kratkih priča o prvom dejtu.

Objavljeno:

Kažu da morate poljubiti puno žaba da biste pronašli svog princa.

Međutim, zašto uopšte ljubiti žabe? Donosimo pet 'neugodnih' kratkih priča o prvom dejtu.

- Jednom sam otišla na 'piće', ne želim to ni nazvati dejtom, s tipom koji mi je vrlo jasno rekao da će me častiti pićem, ali ako naručim bilo kakvu hranu, morat ću je platiti sama. Nepotrebno je reći da nikad više nisam razgovarala s njim - podelila je svoje iskustvo autorica Monika Grin.

Drugi put je jedan tip insistirao da ga pokupi u autu, a kad je to učinila, nije prestajao pljeskati i ispuštati zvukove 'vroom, vroom', piše YourTango.

- Nije bilo drugog dejta i nikad više nije video ni mene ni moj auto - kaže ona.

Donosimo vam još neka 'paklena iskustva' sa stranice First Date Hell:

1. @Kristainchicago: 'Pitao me za moje godine. Kada sam mu rekla da imam 32 i pitala zašto ga to zanima, on mi je odgovorio kako stvarno želi decu, a sa 32 godine jajnici umiru', podelila je devojka na stranici svoje grozno iskustvo s prvog dejta.

'Kao prvo, ne pitate nekoga za godištr. Možete to i sami saznati preko Facebooka ili po tome kada su završili fakultet ili na sličan način. Drugo, tvoji jajnici počinju umirati mnogo kasnije, ti seksistička budalo. I treće, nikada nećeš imati priliku saznati umiru li mi jajnici ili ne', ljutito je napisala.

2. @JessicaRoseJR: 'Jedan dečko mi je poslao kompletan tekst pesme Hit me, baby, one more time, zamenivši reč hit s rečju text. Nisam mu ništa odgovorila. Jesu li ovo 90-e? Možda da je poslao tekst pesme Katy Perry, to bi bilo u redu - naravno da ne bi', zgroženo će druga devojka o svom iskustvu.

3. @JipJipperson je opisala svoje 'neverovatno' iskustvo. 'Tražila je da mi poliže očnu jabučicu. Rekla je da će me to napaliti i učinila je to. Nije me uzbudilo. Otišla sam', ukratko je opisala.

4. @sankatka: 'Nakon 15 minuta, počeo je insistirati da ću se useliti k njemu, pokazao mi je nacrte podruma. Dobila sam misterioznu glavobolju i zbrisala', piše u jednoj ispovesti.

5. @kingnivin: 'Nakon 40 minuta bolnog razgovora tvitao sam o užasnom dejtu. Videla je. Vratila se iz kupatila i polila me pićem', ispričao je muškarac svoje iskustvo.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.