ESPRESO VAM POMAŽE DA UPOZNATE SRODNU DUŠU! Ovo su PRAVILA, sve se dešava na GUNDULIĆEVOM VENCU 11. MARTA
Ilustracija, Foto: Profimedia

EKSTRA FORA!

ESPRESO VAM POMAŽE DA UPOZNATE SRODNU DUŠU! Ovo su PRAVILA, sve se dešava na GUNDULIĆEVOM VENCU 11. MARTA

"Find a date" se organizuje tek po drugi put nakon Dana zaljubljenih, a kako nam je Angela rekla, prošlog puta na dejt su izašla 3 para

Objavljeno:

Niste još uvek pronašli svoju srodnu dušu, a mislite da ste pokušali na sve načine? Nemojte biti toliko uvereni jer "finde a date" vam je sigurno promakao, a evo o čemu se radi.

Naime, "finde a date" u organizaciji Angele Nikolić održava se 11. marta u Kalispera baru koji se nalazi na adresi Gundulićev venac 38, a sve u cilju da upoznate vašu potencijalnu srodnu dušu.

Angela je zaportal Espreso objasnila koja su pravila igre, naime, osmišljene su 3 runde za upoznavanje.

U prvoj devojke sede, a momci se za njihovim stolovima smenjuju na svakih 5 minuta, tako da svaki momak ima ukupno 5 minuta da se predstavi u najbolje svetlu i proćaska sa svakom od devojaka. Zatim, u drugoj rundi devojke sumiraju mišljenja i biraju po jednog momka sa kojim žele da nastave razgovor, a u trećoj rundi momci su ti koji biraju kod koje će devojke sesti" , ispričala je organizatorka za portal Espreso.

Inače, to nije sve! Na ovom događaju vas očekuju gost kao i poklon iznenađenja.

"Prvi par koji nakon upoznavanja izađe na dejt dobija poklon iznenađenja. Prošlog puta nagrada je bila veče u apartmanu za dvoje, ne smem još uvek da otkrivam šta će biti sada", rekla je naša sagovornica.

"Find a date" se organizuje tek po drugi put nakon Dana zaljubljenih, a kako nam je Angela rekla, prošlog puta na dejt su izašla 3 para.

KAD, GDE, KAKO?

  • 11. mart (petak) u 18h
  • Kalispera bar - Gundulićev venac 38
  • Cena ulaznice je 400 dinara, karte možete preuzeti u Kalispera baru ili kupiti online

Dođite da se zabavite, ukoliko ne upoznate srodnu dušu onda sigurno možete upoznati bar dobrog prijatelja!

Za sva pitanja možete se javiti na Instagram profil @find.a.date1103, takođe Fejsbuk profil FIND A DATE, ili pozvati na broj: 064 9100679

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.