OTIŠLA NA SASTANAK, PA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: A tek šta joj je DEČKO PORUČIO kad je OVO VIDEO, AU (VIDEO)
Pantalone, Foto: Printscreen/Tik Tok/try_fourplay

NEVEROVATNO

OTIŠLA NA SASTANAK, PA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: A tek šta joj je DEČKO PORUČIO kad je OVO VIDEO, AU (VIDEO)

Njene kožne pantalone su počele da se cepaju i padaju sa nje, sve dok nije bila na prvom sastanku sa nepoznatim muškarcem

Objavljeno:

Razmišljanje o tome šta da obučete pre prvog sastanka može biti nezgodno, jer odabir pravih komada postaje pravi izazov kada pokušavate da ostavite dobar prvi utisak na drugu osobu. Za mnoge žene, kožne pantalone mogu biti odlična opcija za zimske izlaske, ali je jedna žena na kraju bila „izneverena“ na prilično urnebesan način.

Naime, kako piše Mirror, Džuli Grigs je otkrila da joj kožne pantalone izgledaju „odlično” dok je bila na sastanku. Međutim, nije očekivala da će to odjednom početi da joj se raspada.

Na snimku se može videti Džuli kako pokazuje štetu nanetu njenim nekada trendi pantalonama, koje se sada praktično raspadaju. Takođe je otkrila da nije shvatila šta se dešava sve dok nije došla kući i pogledala se u ogledalo, a cela stvar je zabavila brojne korisnike.

„Imala sam ovakvu torbu za prtljag i raspala se usred putovanja po celom aerodromu i avionu, tako sramotno“, priseća se jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Odmah bacim sve kožne pantalone iz ormana! Ovo je previše sramotno za mene…”

Što se tiče samog muškarca sa kojim je bila na sastanku, koji „šokantno” nije ni primetio situaciju sa njenom odećom, Džuli je prekinula vezu sa njim nakon što mu je ponudio da investira u njeno društvo.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.