ZARAĐUJEM 16 PUTA VIŠE OD KAD SE SKIDAM GOLA: Učiteljica batalila posao, pa se posvetila POTPUNO DRUGAČIJOJ STVARI
Monika Huld, Foto: Printscreen/Instagram/swedish_bella

priznala

ZARAĐUJEM 16 PUTA VIŠE OD KAD SE SKIDAM GOLA: Učiteljica batalila posao, pa se posvetila POTPUNO DRUGAČIJOJ STVARI

Monika je odlučila da učiteljsku diplomu zameni prodajom golih fotografija na "OnlyFans-u", a evo koji razlog se krije iza ovakve promene profesije

Objavljeno: 10:47h

Monika Huld, zvana Bela, učiteljica iz Švedske koja sada živi u SAD-u, priznala je kako je zarađivala samo 2.000 dolara mesečno dok je radila u svojoj profesiji, dok sada zarađuje 16 puta više tako što prodaje svoje seksi snimke i videe na stranici za odrasle, "OnlyFans-u".

"Nastava nije bila 100% moja stvar, pa sam umesto toga odlučila da postanem poslovni programer i radila sam za kompaniju u Švedskoj. Međutim, kada sam se preselila u SAD pre otprilike šest godina, nisam imala zelenu kartu i nisam mogla da radim neko vreme, pa sam se okrenula plesu i napravila svoju Instagram stranicu, ali nisam baš želela ni da plešem, samo mi je trebao novac. A u to vreme, "OnlyFans" je tek počeo i ja sam se lako probila", rekla je Monika za "Daily Star".

Kada se prdružila platformi imala je samo oko 300 pratilaca. Međutim, nakon što je dala intervju za strane portale, rekla je da je njen broj pratilaca preko noći eksplodiralo na 200.000.

"Mnogo volim OnlyFans, zabavno je. Tim koji ga vodi je neverovatan za rad. I ja se tamo osećam bezbedno, a ako postoji obožavalac koji je zaista zao, ja kontaktiram podršku, i oni mi uvek pomognu", rekla je Bela i dodala:

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

"Ponekad mi nedostaje stari posao i sigurnost da znam konkretan prihod svakog meseca, ali kada se setim zarade, brzo prestane da mi fali. Volim da imam slobodu da radim druge stvari osim da odem na posao i dođem kući. Puno putujem i upoznala sam mnogo neverovatnih ljudi preko sadašnjeg posla".

Međutim, uprkos tome što je ostavila svoje predavanje iza sebe, Monika priznaje da je i dalje zainteresovana za posao van ove platforme i da je angažovana kao direktor strategije za kompaniju za upravljanje modelima, što radi dodato uz "OnlyFans".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.