UKRAJINSKA MISICA UZELA PUŠKU U RUKE: Naoštrila se za "BITKU", Zbog Rusa, ATRIBUTI PALI U DRUGI PLAN (FOTO)
Anastasija Lena, Foto: Printscreen/Instagram

POSLALA PORUKU

UKRAJINSKA MISICA UZELA PUŠKU U RUKE: Naoštrila se za "BITKU", Zbog Rusa, ATRIBUTI PALI U DRUGI PLAN (FOTO)

Bivša mis Ukrajine Anastasija Lena zamenila je svoju tijaru za vojne čizme i pušku dok se obučava za liniju fronta u borbi protiv ruskih trupa. Obećala je da će pucati na ruske osvajače koji prelaze granicu njene zemlje

Objavljeno:

Anastasija, koja je osvojila krunu na međunarodnom izboru za Mis lepote 2015. godine, objavila je pretnju na svom Instagramu.

"Svako ko pređe ukrajinsku granicu sa namerom da izvrši invaziju biće ubijen!".

Njeno upozorenje je propraćeno fotografijom njenih drugova vojnika kako blokiraju put u zemlji pod opsadom. U drugom postu, ona je pohvalila ukrajinsku vojsku, tvrdeći da se tako dobro bore da "NATO treba da se prijavi za ulazak u Ukrajinu".

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Na jednoj fotografiji vojnici hodaju pored predsednika Volodmira Zelenskog, a Anastasija ga u svom natpisu naziva "pravim i snažnim vođom".

Anastasija je takođe pozvala druge Ukrajince da zbune ruske trupe uklanjanjem putokaza sa ulica zemlje, prenosi "The Sun".

Anastasija lena
foto: Printscreen/Instagram

Anastasija - koja govori pet jezika - studirala je marketing i menadžment na kijevskom Univerzitetu Slavistik. Zatim je radila kao model i menadžer za odnose s javnošću u Turskoj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.