"PLAĆAJU ME DA RADIM TO": Snima FILMOVE ZA ODRASLE I PREVIŠE JE EKSPLICITNO (VIDEO)
Nikole Mitchell, Foto: Printscreen

priznala

"PLAĆAJU ME DA RADIM TO": Snima FILMOVE ZA ODRASLE I PREVIŠE JE EKSPLICITNO (VIDEO)

"Od bonova za hranu do toga da me plaćaju da putujem i radim ono što volim", napisala je uz snimak

Objavljeno: 13:00h

Nikole Mitchell, 37-godišnja lepotica koja se odala karijeri pornografskog modela nakon što je prethodno kao pastorka propovedala Božje reči, priznala je tokom nedelje na svom profilu na Instagramu da naprosto uživa u uspehu, slavi i bogatstvu.

Pritom je otkrila da je početkom meseca ponovno pozvana da nastupi u čuvenom šou Jimmyja Kimmela, a pažnju je počela pleniti i na TikToku gde se uz snimku iz New Yorka ponovno prisetila da je nekad jedva spajala kraj s krajem.

"Od bonova za hranu do toga da me plaćaju da putujem i radim ono što volim", napisala je uz snimku.

Nikole je, naime, nekada živela vrlo skromno uz supruga i troje dece, a pastor je postala 2016. godine kada se pridružila evangelističkoj crkvi Woodland Hills u St Paulu.

Odrasla je u strogoj baptističkoj porodici, a odgojem joj je nametnuto uverenje kako su njene želje i telo grešni i loši.

Ipak, pre nekoliko godina počela je propitivati svoju seksualnu orijentaciju, a 2016., nakon što je bila na predstavi orijentisanoj na LGBTQ zajednicu, shvatila je da je biseksualna i panseksualna.

@nikole_mitchell_ Dreams really do come true in New York? From food stamps to getting paid to travel and do what I love - dreams really do come true! #NewYork ♬ original sound - Nikole_Mitchell_

U međuvremenu se razvela i otkrila platformu Only Fans, pa se medijima lani pohvalila da danas od prodaje erotskoga sadržaja zarađuje i do stotinu hiljada dolara mesečno.

"Živim u vili vrednoj milion dolara. Danas mogu voditi decu gde poželim i više ih ne moram odbijati zbog novca. To je za mene sloboda, radost, mir i obilje", poručila je na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.