JEDNA OD NAJPOZNATIJIH ZVEZDA ZA ODRASLE JE IZ SRBIJE: Isplivali detalji, IZBACILI JE SA FAKSA, ŠOK! (FOTO)
Džina Džerson, Foto: Printscreen/Instagram/valentina_ginagerson_official

vrelo!

JEDNA OD NAJPOZNATIJIH ZVEZDA ZA ODRASLE JE IZ SRBIJE: Isplivali detalji, IZBACILI JE SA FAKSA, ŠOK! (FOTO)

Tokom intervjua na podkastu voditelj Tomi je pitao da li je odustala od univerziteta kako bi se stalno bavila snimanju materijala i ona je tada podelila iznenađujuće priznanje

Objavljeno:

Zvezda za odrasle je podelila kako je prihvatila rad u industriji za odrasle kada je univerzitet izbacio kada su procureli njeni intimni filmovi.

Đina Džerson ima preko 150.000 pratilaca na Instagramu, i snima scene sa profesionalnim produkcijskim kompanijama, a deli i nevaljali sadržaj sa svojim pretplatnicima na OnlyFans-u.

Međutim, pre nego što je pronašla uspeh u svetu odraslih, Đina je odrasla u siromaštvu u Srbiji, pre nego što je počela da pohađa univerzitet u Rusiji kako bi izgradila bolji život.

Ali, umesto da stekne akademski uspeh, manekenka je otkrila rad u industriji za odrasle i tamo je pronašla slavu.

Tokom intervjua na podkastu, voditelj Tomi je pitao da li je odustala od univerziteta kako bi se stalno bavila snimanju materijala i ona je tada podelila iznenađujuće priznanje.

,,Univerzitet me je izbacio... Nisam sigurna odakle je isplivalo ali ovaj sveži filmski materijal je bio objavljen na univerzitetskom sajtu," objasnila je.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/valentina_ginagerson_official

,,Zamislite kako svi profesori i studenti posećuju sajt kako bi videli raspored i vide moju guzu."

Đina je nastavila da objašnjava kako su se tehničari dva dana mučili da uklone materijal, te da je isti podeljen na školskom sajtu u Srbiji.

Ali umesto da je bude sramota zbog ciruklisanja sramotnog snimka, Đina je priznala da je bila uzbuđena što će konačno moći da podeli svoj tajni manekenski posao.

,,Nije me bilo briga jer se nisam osećala prijatno u običnom društvu, jer se nisam uklapala," setila se.

Međutim, zbog svog teškog odrastanja u rodnoj Srbiji, Đina je priznala da je brinula da će razočarati mamu odlukom da se bavi poslom u industriji za odrasle.

Ipak, Đina je odlučila da se prepusti.

,,Shvatila sam da mi se sviđa novac, shvatila sam da ga volim. Ovaj posao je jedino što sam htela da radim. Nisam bila radoznala i nisam bila zainteresovana ni za jedan drugi posao," zaključila je.

Bonus video:

24:42

CENTRALNI DNEVNIK 18.02.2022.

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.