DAO JE SVOJOJ ŽENI DOZVOLU ZA "TROJKU", PA JE GRDNO ZAŽALIO: Priredila mu je ISTINSKI PAKAO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

KAD KRENE PO ZLU...

DAO JE SVOJOJ ŽENI DOZVOLU ZA "TROJKU", PA JE GRDNO ZAŽALIO: Priredila mu je ISTINSKI PAKAO!

Iako joj je dopustio da ima seks u troje kako bi ispunila svoju maštariju, nije mislio da će ga toliko pogoditi i povrediti činjenica da je to napravila bez njega

Objavljeno:

–Moja supruga imala je seks u troje s dva bivša ljubavnika, uz moje dopuštenje, ali besan sam jer je to jednom napravila bez mene. Uvek je podržavala moje seksualne želje i pozivala svoje prijateljice za seks s nama pa kad je ona tražila isto, pristao sam – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Dogovorili su se da pozovu njena dva bivša ljubavnika, što njemu nije smetalo jer nikada nije imala pravu vezu s nijednim od njih i na kraju su se svi dobro proveli. Njegova supruga ispunila je svoju maštariju i bila zadovoljna.

Seks
foto: Profimedia

– Oni su prespavali kod nas, a sledećeg kada sam se probudio, shvatio sam da sam jedini u krevetu. Tada sam čuo kihot i stenjanje iz spavaće sobe. Kad sam ušao, imali su seks, samo što ja nisam bio pozvan. Ne vidi što je pogrešila i objasnila je da me nije htela buditi. Rekla je da rade samo ono što su radili noć pre. Ako je to mogla učiniti, zapitao sam se što je još učinila iza mojih leđa – nastavio je.

– Neki parovi koji su vrlo sigurni u svojim odnosima uspevaju uspešno otvoriti svoj seksualni život drugim ljudima, ali se uvek drže vlastitog kodeksa. Vaša supruga vam nije pokušavala ići iza leđa, ali time što vas nije uključila, naterala vas je da ispitujete snagu vašeg odnosa. Bilo bi daleko bolje da razgovarate i razmišljate o svojim fantazijama, nego da ih ostvarite. Ako ste odlučni da i dalje želite uključiti druge, oboje morate pristati da poštujete granice drugoga – odgovorila mu je Deidre.

1 / 4 Foto: Profimedia

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media