GOŠĆA NA VENČANJU PREKRŠILA ZLATNO PRAVILO: Svi se smeju njenom STAJLINGU, a MLADA je POBESNELA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

sve je uprskala!

GOŠĆA NA VENČANJU PREKRŠILA ZLATNO PRAVILO: Svi se smeju njenom STAJLINGU, a MLADA je POBESNELA!

"Dakle, ne samo bela haljina, već čizme koje izgledaju kao crne uggsice”, komentarisala je jedna korisnica

Objavljeno:

Svaka gošća na venčanju zna pravilo da ne sme nositi belu boju, ali i da se mora srediti te izgledati pristojno i elegantno.

Ali, kako piše The Sun, čini se da ta nepisana pravila ne znaju svi jer je jedna devojka šokirala društvene mreže svojim izgledom na venčanju. Naime, na društvenom forumu Reddit podeljena je fotografija srećnog para i jedne gošće na venčanju. I to ne obične gošće, već mladine pomajke koja nosi belu čipkastu haljinu i cipele koje su zbunile mnoge.

Naravno, ne osećaju se svi prijatno kada nose štikle, ali očekivali biste lepi par sandala ili otmenih cipela koje idu uz haljinu. Ipak, ova žena obula je nešto sasvim neočekivano – crne, kožne čizme.

I ono što je trebalo biti lepa porodična fotografija (koju možete pogledati ovde) sada je predmet ismevanja.

"Dakle, ne samo bela haljina, već čizme koje izgledaju kao crne uggsice”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:

"Iskreno, ovo je bilo kao da je moja sestra htela nositi svoje doc Martens sa svojom elegantnom dizajnerskom haljinom. Njeno je obrazloženje na kraju bilo da bi, budući da je venčanje bilo napolju , doc Martens bile prikladnije od štikli.”

1 / 4 Foto: Profimedia

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.