ODBILA DA PREDA TELEFON ZBOG EKSPLICTNOG MATERIJALA: Na kraju ipak PRISTALA, ali pod ŠOKANTNIM USLOVOM! (FOTO)
Keri, Foto: pRINTSCREEN/iNSTAGRAM/kerrykatona7

au

ODBILA DA PREDA TELEFON ZBOG EKSPLICTNOG MATERIJALA: Na kraju ipak PRISTALA, ali pod ŠOKANTNIM USLOVOM! (FOTO)

Keri se posvađala zbog svog eksplicitnog sadržaja, ali je navodno pristala da im dozvoli da vide njen telefon ako uplate 18,74 dolara za pretplatu na njen OnliFens nalog

Objavljeno:

Zvezda OnliFensa, Keri Katona (41) odbila je da preda svoj telefon timu 'lovaca' na Kanalu 4 zbog svoje eksplicitne fotografije.

Inače, emisija na ovom kanalu prati mnoštvo zvezda koje pokušavaju da izbegnu tim 'lovaca' i odglume život kao begunac - pokušavajući da ostanu van radara u nizu izazova.

Nije bila u bekstvu, ali su je lovci koristili da uđu u trag Vivijen i Kloi Vejč - iako je Keri odbila da joj da telefon da vidi da li su je takmičari kontaktirali - osim ako joj nisu platili 18,74 dolara naknade na OnliFensu.

Insajderi su za The Sun rekli:

„Oni žele njen telefon kako bi mogli da vide da li je bila u kontaktu sa njima, ali im daje da jure okolo... Nikada ne propustite priliku, Keri kaže da će joj predati telefon ako joj Lovci plate taksa za pretplatu. '

Lovci su saterali Keri u ćošak i zahtevali od nje da pokaže telefon.

Keri se posvađala zbog svog eksplicitnog sadržaja, ali je navodno pristala da im dozvoli da vide njen telefon ako uplate 18,74 dolara za pretplatu na njen OnliFens nalog.

(Espreso / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.