"AKO UĐETE U NEČIJU KUĆU I VIDITE OVO, ODMAH IZAĐITE": Snimak napravio ogromnu POMETNJU na internetu (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

au!

"AKO UĐETE U NEČIJU KUĆU I VIDITE OVO, ODMAH IZAĐITE": Snimak napravio ogromnu POMETNJU na internetu (VIDEO)

Božićni ukrasi koje porodica ima reći će vam sve što treba da znate o njima

Objavljeno:

Ukoliko ste vaše novogodišnje ukrase birali isključivo po izgledu i lepoti, a da se pritom niste raspitali kakvo značenje oni imaju, komičar Erik D’Alesandro će vam možda odgonetnuti da li ste sa dekoracijom pogodili ili ne.

Komičar je podelio mišljenje sa svojim pratiocima na TikToku u snimku koji je pogledalo više od sedam miliona ljudi, a neki su priznali da se osećaju “direktno napadnutima”.

– Božićni ukrasi koje porodica ima reći će vam sve što treba da znate o njima. Ovo će biti tačnije od bilo kojeg horoskopa koji ćete ikada pročitati – naveo je Erik na početku obraćanja, da bi potom analizirao ukrase.

– Zlatni standard božićnih čarapa. Vaša porodica ih je napravila kod kuće ili ste ih izradili na nekom božićnom sajmu kada ste imali četiri godine. Nisu baš najlepši, ali vi ste ih napravili, a vaša porodica neguje sentimentalnu vrednost. Njihova jelka je puna šarenih ukrasa koje su skupljali godinama – naveo je on., prenosi Mirror.

@ericdalessandro Christmas stockings will tell you everything you need to know about a family #fyp #fy #foryoupage #foryou ♬ original sound - Eric D'Alessandro

Za drugi par božićnih čarapa je rekao da je ovo dom pun ljubavi, i da su svi dobrodošli.

Pokazivajući bele i bež čarape, Erik je kazao sledeće:

– Ako uđete u nečiju kuću i vidite ovo, okrenite se i odmah izađite. U ovom domu nema ljubavi. Ovo je hladna, neprivlačna predstava doma. Ovo je porodica koja ima dve odvojene božićne jelke jer im je mama psihopata. Ništa ne govori o ljubavi kao kićenje jelke ukrasima od makarona koje je vaše dete napravilo u školi. A nema ljubavi ukoliko se se dečja radinost ne uklapa u “temu” jelke – istakao je on.

Snimak se brzinom svetlosti proširio internetom, pri čemu su mnogi rekli da su njegova zapažanja “tačna”, a drugi su se osećali “direktno napadnutima”.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.