TVRDI DA JE SNIMILA DUHA POGINULOG RADNIKA! Misteriozno svetlo koje se kreće zbunilo i STRUČNJAKE (VIDEO)
Svetlo, Foto: Printscreen/Twitter/@Rosariotres

jezivo

TVRDI DA JE SNIMILA DUHA POGINULOG RADNIKA! Misteriozno svetlo koje se kreće zbunilo i STRUČNJAKE (VIDEO)

Na snimku se vidi “intrigantno” svetlo koje se nakon nekoliko trenutaka ugasilo, ali i koje je isprva delovalo kao da je vezano uz nekog ko tuda korača

Objavljeno:

Suzan Farnham iz Noriča prosledila je medijima snimak koji je zabeležila njena nadzorna kamera 12. decembra oko 4:35 ujutro.

Na snimku se vidi “intrigantno” svetlo koje se nakon nekoliko trenutaka ugasilo, ali i koje je isprva delovalo kao da je vezano uz nekog ko tuda korača.

Snimak je mnoge ostavio u dilemi, pa tako i Krisa Romera, predsednika Udruženja za naučno proučavanje anomalnih pojava.

– Ovo je najbolji video vezan za duhove koji sam video u 2021. godini – naglasio je Romero i dodao da u Norfolku postoji duga tradicija misterioznih svetala.

Zanimljiv detalj kaže da kamere komšija nisu ništa zabeležile ispred svojih kuća, a na Romerovo mišljenje se nadovezao i ufolog Robert Mur.

– Da, reč je o vrlo zanimljivom snimku, mislim da je vredan daljeg proučavanja kako bi se utvrdila prava priroda onoga što vidimo – prenosi njegove reči list Evening News.

Suzan takođe ima zanimljivo objašnjenje.

– Čovek iz komšiluka ispričao mi je da je pre nego što su ovde sagrađene kuće, tu bila fabrika cigli, te da su radnici tada uz kacige vezali svetla. Ko zna, možda je to upravo bio duh jednog od njih – kazala je ona.

Međutim, parapsihološkinja Beki Smit nije otišla baš tako daleko.

– Zbunjena jesam, ali lično ne verujem da je u pitanju bio duh. Zapravo izgleda kao da je prošao neko s telefonom na uhu, čiji je aparat uz to imao upaljenu aplikaciju koja služi kao svetiljka. Figura, nažalost, tokom hoda postaje sve zamućenija, pa iz tog razloga izgleda kao da se svetlost sama kreće – kazala je.

(Espreso/Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.