POZVALA POLICIJU I PRIJAVILA SILOVANJE! Usledio PREOKRET zbog kog je sada svi ISMEVAJU (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/1plus1.video/

strašno!

POZVALA POLICIJU I PRIJAVILA SILOVANJE! Usledio PREOKRET zbog kog je sada svi ISMEVAJU (VIDEO)

Ona je, naime, upoznala dotičnog muškarca na društvenim mrežama, sastala se sa njim i imala intimne odnose, nakon čega ju je on napustio uz “kompenzaciju”

Objavljeno:

Jedna žena iz ukrajinskog Harkova pozvala je policiju i prijavila silovanje, ali je kasnije priznala da ipak nije silovana, već da je morala da se požali i potraži pomoć zbog “ženske uvrede i poniženja”.

Ona je, naime, upoznala dotičnog muškarca na društvenim mrežama, sastala se sa njim i imala intimne odnose, nakon čega ju je on napustio uz “kompenzaciju”.

Kupio joj je kafu, cigarete, kremu za lice i onda nestao bez traga, a žena je celokupan slučaj ispričala policiji, što je objavljeno i na lokalnom Telegram kanalu.

Najpre je bila uznemirena i povređena zbog svega što se dogodilo, pa je prijavila silovanje, ali kada je policija izašla na teren da napravi uviđaj, promenila je priču, prenosi Unian.net.

– Niko me nije silovao, to je bila laž. Ustvari, bilo je oralnog s*ksa, ali uz moj pristanak. Nije me silovao, a to što sam pozvala policiju, to je zato što sam doživela poniženje i uvredu za ženu – navela je Ukrajinka iz Harkova.

Ispostavilo se da je muškarac dobio od žene ono što je tražio, ali je ona očigledno želela nešto više sa njim.

No, on ju je napustio, ali nije otišao praznih ruku.

– Kupio mi je cigarete, kafu i kremu za lice u apoteci. Imali smo s*ks, zaljubila sam se u njega, ali on je pobegao – ponovila je žena.

Njena priča izazvala je i gomilu rekacija na društvenim mrežama, gde uglavnom dominiraju duhoviti i sarkastični komentari, a bilo je i onih koji su ovo ozbiljno shvatili i posasvetovali Harkovljanku da ubuduće tako nešto ne radi, naročito ne posle prvog sastanka.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.