KAKO JE NIJE SRAMOTA? Stala ispred atuobusa sa torbama, pa izvela nešto što je mnoge ostavilo u ČUDU (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/ Todo Noticias

NEVERICA

KAKO JE NIJE SRAMOTA? Stala ispred atuobusa sa torbama, pa izvela nešto što je mnoge ostavilo u ČUDU (VIDEO)

Ova žena inače je poznata policiji jer je i ranije imala slične ispade pošto je u više navrata pokušala da iscenira da je oštećena u saobraćaju kako bi naplatila odštetu na ime osiguranja

Objavljeno:

Nesvakidašnja scena odigrala se na železničkoj stanici Retiro u Buenos Ajresu kada je jedna žena pokušala da odglumi da ju je udario autobus, verovatno kako bi dobila odštetu na ime osiguranja.

Žena je sa prtljagom u ruci i rancem na leđima čudno prelazila ulicu, a pošto je vozaču bila sumnjiva, odlučio je da je snimi.

Ispostavilo se da je to bio pravi njegov potez jer ko bi mu verovao da nije sve izgledalo onako kako se činilo u prvi mah.

Naime, žena je u jednom momentu došla do vozila, a potom se bacila na kolovoz kao u bazen i ostala nepomično da leži, prenosi Tiempo de San Juan.

Snimak je, naravno, vrlo brzo obišao društvene mreže, a jasno se vidi kakve su joj namere pošto je evidentno da se bacila i da je vozilo nije udarilo.

Ova žena inače je poznata policiji jer je i ranije imala slične ispade pošto je u više navrata pokušala da iscenira da je oštećena u saobraćaju kako bi naplatila odštetu na ime osiguranja.

Bonus video:

20:32

VEČERNJI DNEVNIK 23.12.2021.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.