POSETILA FRIZERA, A ONDA JE USLEDILA NOĆNA MORA: Horor kroz koji prolazi može SVIMA DA SE DESI, UŽAS! (FOTO)
Karina Irbi, Foto: Printscreen/Instagram/karinairby

UŽAS

POSETILA FRIZERA, A ONDA JE USLEDILA NOĆNA MORA: Horor kroz koji prolazi može SVIMA DA SE DESI, UŽAS! (FOTO)

Instagram influenserka Karina Irbi ostala je 'devastirana' nakon što joj je kosa počela da opada, jer je termin u salonu pošao po zlu – tvrdila je da joj je kosa 'spržena, kuvana i spaljena'

Objavljeno: 18:49h

Karina Irbi, koja promoviše "body positive", ostala je „razorena“ nakon što joj je kosa opala posle psete frizerskom salonu.

Nakon što je kosu odmorila od izbeljivača neko vreme kako bi joj izrasla nova, 32-godišnjakinja je odlučila da je vreme da ode do frizera i ulepša svoje pramenove. Misleći da ide samo da se osveži, Karina se nadala da će dobiti lepu frizuru koju će pokazati ponosno na Instagramu. Međutim, plava bomba je ostala sa „prženom, kuvanom i izgorelom“ kosom i ostavila je da izgleda kao „hajlajter“.

Obično je Karina ta koja podržava svoje pratioce svojim uzbudljivim sadržajem. Ali u svom poslednjem postu, Karina je podelila muku sa svojih 1,2 miliona pratilaca na Instagramu i zamolila svoje fanove za pomoć kako da izleči kosu. Podelila je snimak svoje otpale kose na dlanu pored svog selfija sa novim žutim tonovima. Australijska lepotica je napisala objavu: „Zbogom, KOSI“.

Karina
foto: Printscreen/karinairby/Instagram

„Moja kosa je SPRŽENA, KUVANA, IZPALJENA i u najmanju ruku sam potpuno razorena. „Tri godine rasta, odricanja i ogromna ulaganja sve to da bi se sve to oduzelo za samo jedan termin.”

Nažalost, Karina je tvrdila da joj plavokosi pramenovi ispadaju iz ruku.

„Moja kosa bukvalno opada na vrhovima prstiju svaki dan, i to je deo koji me toliko uznemirava. Molila je svoje pratioce: „Možete li da komentarišete bilo koje proizvode, tretmane ili tajne koje ćete možda imati da mi pomognete da mi kosa bude manje oštećena.

"Toliko da sada hodam okolo kao žuti marker LOL. Srećom, ako mi se kosa povuče unazad.” „Ali molim vas SVAKA pomoć će biti cenjena“

Razumevajući Karininu borbu, mnogi ljudi su pobegli u komentare da savetuju influenseru o nekim trikovima za borbu protiv njene sada nezdrave kose.

Jedna osoba je prokomentarisala: „Tamnjenje je jedina stvar koja mi je spasila kosu. Drugi korisnik je dodao: „Tako mi je žao što se ovo dogodilo!! Desilo mi se, ali samo kada sam to uradio sam kod kuće, ne mogu da verujem da je neko ovo uradio tvojoj kosi!!” Dok je treći korisnik primetio: „Bez izbeljivača ili vrućih alata.“ Neko drugi je rekao: „Investirajte u dobar šampon i balzam“ U međuvremenu, peta osoba predložila: "Mislim da bi izgledao taaaako dobro sa prljavim plavom bojom !! Vraćanjem tamnijeg na moj prirodni ton SPASIO je moju prženu kosu.”

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.