UVRTALA SE U VRELOM CRVENOM MINIJATURNOM BIKINIJU I SNIMALA SE: A kada vidite ko je IZA NJE, PLAKAĆETE OD SMEHA!
Model, Foto: Printscreen/youtubeTikTok/Gerrmorales

URNEBESNO

UVRTALA SE U VRELOM CRVENOM MINIJATURNOM BIKINIJU I SNIMALA SE: A kada vidite ko je IZA NJE, PLAKAĆETE OD SMEHA!

Brojni komentari na viralni video koji je isparaćen trenutno najpopularnijom pesmom na svetu samo su se nizali. Jedna osoba se nasmejala: „Trebalo bi da bude supermodel, kako se zove?

Objavljeno: 17:48h

Jednu manekenku je prilikom fotografisanja potpuno zasenio neočekivani posetilac plaže. Oblačeći oskudan crveni bikini, brineta se može videti kako prvo pozira na plaži.

Zgodna brineta na videu se razmeće svojim utegnutim telom, ali manekenka nije ni slutila da je iza nje u njenom kadru čovek koji će joj "ukrasti šou"!

Otkako je objavljen, video s fotobombom je prikupio 8 miliona pregleda i 637.000 lajkova. Video ima dva aktera- modela u crvenom bikiniju i starca koji opušteno hoda na plažu iza nje.

Brojni komentari na viralni video koji je isparaćen trenutno najpopularnijom pesmom na svetu samo su se nizali. Jedna osoba se nasmejala: „Trebalo bi da bude supermodel, kako se zove?“

Drugi korisnik je prokomentarisao: „Pomeri se, ne mogu da vidim zvezdu emisije.“ Dok je treća osoba primetila: „Tip hoda u pozadini kao šef.“ Neko drugi je dodao: „Brat uopšte nije bio u fazi. U međuvremenu, peti korisnik je izjavio: „Možete li da se pomerite? Pokušavam da pogledam tog jedinstvenog čoveka!"

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.