MAMA POKAZALA NEOBIČAN ŽIVOTNI PROSTOR I RAZLJUTILA PRATIOCE: Ona i SIN žive OVAKO, evo ŽAŠTO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/appaloosamama

ŠTA KAŽETE NA OVAKAV NAČIN ŽIVOTA?

MAMA POKAZALA NEOBIČAN ŽIVOTNI PROSTOR I RAZLJUTILA PRATIOCE: Ona i SIN žive OVAKO, evo ŽAŠTO! (VIDEO)

- Nisam siguran da je takav život dugoročno dobro rešenje za dete - napisao je jedan pratilac, na šta mu je Kristin odgovorila da šator ni nije dugotrajno već privremeno rešenje u kome i ona i sin za sada da apsolutno uživaju, prenosi The Sun

Objavljeno:

Korisnica TikToka Kristin pokazala je svojim pratiocima šator u kome živi sa svojim trogodišnjim sinom, ali se i požalila na 'trolove' koji joj govore da je život u šatoru s detetom opasan. Kristin je pod imenom @appaloosamama napravila video obilazak svog životnog prostora, a uz one koji misle da je 'cool' da dete celu godinu živi u šatoru, bilo je i onih prema kojima to baš i nije dobra ideja.

- Moj sin i ja od nedavno živimo u ovom šatoru, pa vas vodim u obilazak - rekla je u svom videu u kojem je pokazala i dve odvojene spavaće sobe; svoju i dečju, i svoje ispletene rukotvorine koje prodaje.

- Njegova je soba smeštena sa zadnje strane šatora, ima dva prozora i pregradu koju može navući ako želi privatnost - objasnila je i dodala kako životu u šatoru u prilog ide i to što ga se može postaviti usred prekrasne prirode.

@appaloosamama our first tent! I loved this one but I’m SO happy with my upgrade! @stouttent #AEJeansHaveFun #KeepItRealMeals #stouttent #belltent #tentlife ♬ original sound - Christine

Na pitanje zašto se odlučila na takav život Kristin odgovara da tako želi smanjiti troškove i otplatili svoje dugove, da bi onda za sebe i sina mogla kupiti malenu kolibu.

- Nisam siguran da je takav život dugoročno dobro rešenje za dete - napisao je jedan pratilac, na šta mu je Kristin odgovorila da šator ni nije dugotrajno već privremeno rešenje u kome i ona i sin za sada da apsolutno uživaju, prenosi The Sun.

- Da su meni roditelji kad sam bio manji rekli da idemo za stalno kampovati bio bih najsretnije dete na svetu - zaključio je jedan pratilac.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.