SAMO JEDAN POLJUBAC MU JE PROMENIO ŽIVOT ZAUVEK: I to sa NEPOZNATOM ŽENOM!
Brak, Foto: Profimedia

iskreno

SAMO JEDAN POLJUBAC MU JE PROMENIO ŽIVOT ZAUVEK: I to sa NEPOZNATOM ŽENOM!

- Ovaj susret me je toliko zbunio da sam rekao supruzi da želim raskinuti naš brak i sada smo se razišli, iako još uvek živim u kući dok ne rešim svoj stan.

Objavljeno:

Nepoznata žena mi je pomutila misli kad sam sa svojim prijateljima izašao na piće. Bila je sitna s prekrasnim osmehom. Imali smo kontakt očima cele večeri i kad je prošla pokraj mene šapćući: "Zdravo, lepotane", trbuh mi se prevrnuo - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Na kraju noći izašao je zapaliti cigaretu i ona je krenula za njim. Nikada pre nije osetio takvu privlačnost i na kraju su se strastveno poljubili pre nego što ih je jedan od njegovih prijatelja prekinuo. Nije imao vremena dobiti njen broj, ali stalno je u potrazi za njom.

- Ovaj susret me je toliko zbunio da sam rekao supruzi da želim raskinuti naš brak i sada smo se razišli, iako još uvek živim u kući dok ne rešim svoj stan. U braku smo bili 15 godina i imamo dve male kćeri. Moja supruga se brinula za našu decu dok sam ja uvek bio zauzet poslom. Slagali smo se i bilo nam je ugodno zajedno, ali smo više prijatelji nego ljubavnici. Naš seksualni život je stao pre više od godinu dana - nastavio je.

No, iako su se sada razišli, nekoliko su puta nekako završili u krevetu i seks je bio odličan, iako više nema osećanja prema njoj. Supruga ga je čak zamolila da ide s njom na bračno savetovanje i čak je predložila da krenu ispočetka, ali njegovo srce nije u tome. Ona kaže da je to nešto na čemu mogu raditi, ali on nije uvjeren.

- Gotovo svi ponekad možemo osjetiti privlačnost prema drugome, ali vaše ponašanje ukazuje na krizu srednjih godina. Znam da kažete da ste vi i vaša supruga više kao prijatelji, ali s 15 godina braka biće pozitivnih stvari u vašem odnosu koje zanemarujete. Svojoj ženi i kćerima dugujete da se ozbiljno potrudite da to uspe. Moguće je ponovno se zaljubiti, ali ne povećavajte bol svoje žene seksom ako nemate nameru pokušati da vaša veza funkcioniše - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.